S-a lansat noua versiune a programului Avast! 7 Free Antivirus

BUCURESTI - 24 februarie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Cel mai popular program antivirus la nivel global trece la următorul nivel odată cu lansarea noii versiuni gratuite avast ! 7. Noua versiune işi propune nici mai mult, nici mai puţin, decât să ofere utilizatorilor unelte profesionale pe care oricine să le poate folosi cu uşurinţă. Iar aceste lucruri vin la pachet cu filozofia care a făcut din avast! Free Antivirus un succes la nivel global: rapiditate cu resurse puţine. In acest moment, în România sunt peste 1 milion de utilizatori care işi protejează calculatoarele cu avast! Antivirus.

avast! 7 Free Antivirus

avast! 7 Free Antivirus

 avast! 7 Free Antivirus a “furat startul” încă o dată. Şi spun asta pentru că ceea ce oferă în acest moment versiunea noastră gratuită este gata să facă faţă nu doar amenințărilor de azi, ci şi de mâine. Spun asta gândindu-mă că avast! 7 Free Antivirus este deja compatibil si foloseşte tehnologiile din următoarea versiune a sistemului de operare Windows, aflată momentan in stadiu beta. 

Claudiu Chiriţă

Cel mai popular program antivirus la nivel global trece la următorul nivel odată cu lansarea noii versiuni gratuite avast! 7. Noua versiune işi propune nici mai mult, nici mai puţin, decât să ofere utilizatorilor unelte profesionale pe care oricine să le poate folosi cu uşurinţă. Iar aceste lucruri vin la pachet cu filozofia care a făcut din avast! Free Antivirus un succes la nivel global: rapiditate cu resurse puţine. In acest moment, în România sunt peste 1 milion de utilizatori care işi protejează calculatoarele cu avast! Antivirus.

Noul avast! 7 oferă foarte rapid utilizatorilor informaţii din “cloud” referitoare la cele mai noi ameninţări. In plus, acum e mai uşor ca oricând să iţi ajuţi de la distanţă prietenii să işi rezolve problemele legate de securitate prin opţiunea Avast Remote Acces. 

“Noua versiune avast! 7 Free Antivirus este nava noastră amiral. Asta pentru că generaţie după generaţie, versiunea gratuită vine cu mai multe unelte şi opţiuni profesionale decât versiunile anterioare” -   declară Vince Steckler, CEO al AVAST Software. “avast! 7 nu face excepţie de la aceasta regulă, deşi versiunea lansată cu doar un an în urmă întrecuse aşteptările tuturor.”

Multe dintre tehnologiile prezente acum în noul avast! 7 Free Antivirus nu sunt disponibile nici măcar în multe programe antivirus comerciale. Cu ajutorul tehnologiei de tip “cloud”, utilizatorilor le va fi mult mai uşor să diferenţieze ameninţările reale de alertele false. Şi asta datorită actualizărilor care se fac mult mai rapid ca până acum.

Acum utilizatorii avast! 7 au acces gratis, cu un sigur click, şi la soluții de virtualizare, accesibile până acum doar în versiunile premium. Asta înseamnă, spre exemplu, că se poate naviga de pe un browser care să fie izolat total de calculator, păstrând eventualele atacuri departe de acesta.

“avast! 7 Free Antivirus a “furat startul” încă o dată. Şi spun asta pentru că ceea ce oferă în acest moment versiunea noastră gratuită este gata să facă faţă nu doar amenințărilor de azi, ci şi de mâine. Spun asta gândindu-mă că avast! 7 Free Antivirus este deja compatibil si foloseşte tehnologiile din următoarea versiune a sistemului de operare Windows, aflată momentan in stadiu beta.” - declară Claudiu Chiriţă, reprezentant Easy Media, avast! Gold Reseller.

 

Puncte forte avast! Free Antivirus 7

Hybrid Cloud: Bun venit dincolo de nori

Toți utilizatorii avast! 7 au acces direct in cloud pentru a primi aproape în timp real actualizări împotriva celor mai noi viruși. De-a lungul zilei, AVAST trimite către utilizatori toate informațiile necesare, protejându-i astfel de cele mai noi amenințări. Acest flux de informații suplimentează actualizările obișnuite, reducând şi mai mult riscul infectării cu virușii foarte noi.

FileRep: atent cu toata lumea, agresiv cu cine trebuie

Noul FileRep este opțiunea cu ajutorul căreia se sortează foarte rapid fișierele noi, potențial periculoase, de fișierele sigure. Având deja în spate sute de milioane de executabile în baza de date situată în cloud, scopul FileRep este de a categoriza rapid şi corect toate fișierele existente online. Bazat pe CommunityIQ, aceste informații ajută avast! să decidă ce fișiere îndoielnice e nevoie să fie izolate în AutoSandbox.

Remote Assistance: E ușor sa-ţi ajuți prietenii

Remote Assistance permite celui care de obicei este sunat când apare o problemă să rezolve totul de la distanţă. Două calculatoare care rulează avast! 7 se pot conecta securizat, permițându-i unuia dintre cei doi utilizatori să preia controlul asupra calculatorului aflat la distanţă şi să rezolve orice problemă este necesar. Şi asta nu cere instalarea unui alt program de asistenţă de la distanţă, iar conexiunea e sigură şi securizată chiar de către AVAST.

my.avast: Siguranță mai mare acasă cu contul avast!

E suficient ca un singur utilizator casnic să creeze un cont cu ajutorul căruia să administreze toate nevoile de siguranța ale familiei sale. Un cont avast! permite titularului să vadă pentru fiecare calculator din rețeaua proprie statusul operațional, gradul de protecție şi alte detalii importante.

WebRep: Mai multa încredere, mai puțin phishing

Noua versiune îmbunătățita a pluginul de browser WebRep face posibilă depistarea cu ușurința a paginilor de internet periculoase. Datele din Virus Lab sunt coroborate cu voturile de încredere sau neîncredere referitoare la autenticitate - oferite chiar de către utilizatori. În plus, pe lângă detectarea acestor tentative de tip phishing, WebRep poate identifica deasemenea certificate SSL false şi paginile care încearcă să fure datele de logare ale utilizatorilor pe diverse site-uri.

Faci orice vrei, dar în AVAST Sandbox

În Sandbox sunt izolate fișierele cu potențial distructiv. Acum, la fel ca in versiunile premium, utilizatorii avast! 7 se pot bucura şi de o opțiune de virtualizare. Cu un singur click, utilizatorul işi poate izola browserul de internet(poarta de intrare des folosita de viruși) de restul computerului.  Fișierele suspecte sunt plasate automat în Sandbox, în afara cazului în care utilizatorul decide că nu este cazul.

Despre Easy Media SRL

Easy Media (www.avastantivirus.ro) este distribuitor GOLD (avast! Gold Reseller) pentru România al produselor avast! Antivirus. Cu o experiență de peste 5 ani în furnizarea de soluții de securitate destinate atât publicului larg, cât şi companiilor, Easy Media furnizează servicii de consultantă, implementare şi mentenanţă pentru soluţii antivirus.

Despre AVAST SOFTWARE

Avast Software (www.avast.com) oferă protecţie antivirus pentru mai mult de 149 de milioane de utilizatori activi având peste 196 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. Portofoliul de produse include noul avast! Mobile Security pentru Android, avast! Business Protection (Plus) pentru companii, produsul premium avast! Internet Security cu SafeZoneTM, dar şi distribuția gratuită avast! Free Antivirus care este menită să ofere o soluție alternativă mai mult decât viabilă versiunilor antivirus contra cost.

Contact:
EASY MEDIA SRL
www.avastantivirus.ro
info@avastantivirus.ro
Tel: 037-279.19.97

Taguri: securitateantivirusavastfirewallavast 7
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/easy-media-srl/s-a-lansat-noua-versiune-a-programului-avast-7-free-antivirus