easyenglish    

Comunicate de presa si evenimente pe tema easyenglish

 • easyenglish

  Bucuresti - 5 June 2012

  Comunicat de ROAD CENTRE S.R.L.

  În luna iunie, la cursurile de limba engleză generală pentru începători iţi oferim un discount de 10% la înscriere şi un discount de 5% la plata integrală de la prima şedinţă. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: engleza , cursuri engleza , cursuri , discount , oferta , easyenglish , road centre

  Vezi toate comunicatele de presa despre easyenglish

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul easyenglish.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la easyenglish. Informatiile despre easyenglish cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul easyenglish, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la easyenglish, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.