E Carnaval in familia BUILDERS!

BUCURESTI - 5 februarie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Fie că esti constructor sau nu, este imposibil să nu știi că luna februarie este luna carnavalurilor in lume, din San Marco până la Rio și din Malta până în Panama.
Dar e și Valentines Day, dacă vă plac sărbătorile americane, sau Dragobetele, dacă sunteți mai patriot din fire. Deci e rost de petrecere pe bandă rulantă luna aceasta! Și nici noi nu stăm în bârlog, chiar dacă iarna asta capricioasă nu ne prea lasă să construim...

Pe noi luna februarie ne prinde pe ringul de dans! Asta pentru că tocmai am început să luăm lecții de ''samba''. Și, așa cum v-am obișnuit, vă invităm să ne fiți alături! Chiar daca nu pare o îndeletnicire demnă de un constructor, odată și odată trebuia să învățăm... dacă lumea bună dansează ''samba'' în februarie. Este șansa pe care v-o oferim și dumneavoastră, pentru că dacă e Carnaval, e bucurie, șampanie și...dans.

Asa ca din 4 februarie, dam startul ''Carnavalurilor Builders !

Site-urile din Familia Builders, adica Builders.ro, MyBuilders.ro si BuildersMagazine.ro, si-au dat mana pentru a organiza un Carnaval de concursuri cu o Fiesta de premii, care mai de care, sa ne bucuram impreuna de luna februarie … de Carnaval!

''BUILDERS FIESTA'' organizat de Builders.ro este o FIESTA de reduceri pentru orice produs comandat in luna februarie, luna Carnavalului, cand poti castiga Marele Premiu – un sejur de doua persoane la Viena timp de 4 zile si 6 vouchere pe saptamana, intre 50 lei si 150 lei.

MyBuildersJobs organizeaza concursul ''JOBS FIESTA'', o FIESTA de premii si reduceri pentru toti Boierii si Mesterii participanti. In trei saptamani sunt puse la bataie 18 premii plus Marele Premiu un sejur de doua persoane la Viena timp de 4 zile. Celelalte premii sunt abonamente gratuite de la o luna la 6 luni pentru Mesteri si cursuri de ''pasiuni'', sampanie si bomboane cat pot duce Boierii, saptamanal.

BuildersMagazine.ro organizeaza concursul ''BUILDERS SAMBA'' pe site și pe pagina de Facebook, participantii avand posibilitatea de a câștiga Marele Premiu ce consta intr-un curs gratuit de samba, dar si o multime de alte premii, de la cursuri de ''pasiuni'' la sticle de sampanie si cutii cu bomboane.

Ca sa ai sanse de castig la concursurile de mai sus, trebuie sa aduni cat mai multe puncte prin ''like-uri'', ''distribuiri'' si ''invitatii'' catre prietenii tai, iar daca esti intre primii sase care au adunat cele mai multe puncte la sfarsitul saptamanii, noi te premiem in functie de pozitia ta din clasament, conform conditiilor concursului. Castigatorii concursurilor se aleg saptamanal... iar pentru Marele Premiu pe 28.02.2013.

Builders Valentines” este un concurs fulger, care se va desfășura intre 11 si 14 februarie, pe toate site-urile din familia Builders. Vă puteți îndulci cu bomboane și savura o cupă de vin de colecție, la lumina lumânărilor! Dați cât mai multe like și share la imaginile romantice postate pe paginile noastre de facebook și puteți fi câștigătorii premiilor, ''de colectie''.

Și cum unui carnaval nu-i șade bine fără măști, Familia Builders organizeaza cate un concurs „Builders/Jobs Masks”... sa poti intra in Carnaval! Ca să fii câștigătorul unei măști, te înscrii pe pagina de facebook și tot ce trebuie sa faci este să dai like și share postărilor noastre. Premiul va fi dat prin tragere la sorți, în fiecare oră, timp de două săptămâni!

Nu uitati nici de concursurile “Lucky Quiz Builders. Daca intri pe paginile noastre de facebook, rezolvi quizzurile, răspunzi la întrebări și apasi pe butonul „Castiga premiul”, ești automat înscris în competiție unde poți câștiga o sticlă de șampanie săptămânal.

Am zis că luna februarie o să fie timp numai de FIESTA și PREMII si așa o să fie! ... Haideți la ''Carnaval'' , să curgă șampania, dulciurile si premiile ora de ora, zi de zi, săptămână de săptămână.

Asa ca adunati-va prietenii si ...HAI LA CARNAVALUL BUILDERS!

Despre eater online

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.