ebiblioteca    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ebiblioteca

 • ebiblioteca

  Bucuresti - 23 January 2015

  Comunicat de ECDL ROMANIA

  10 Biblioteci Publice din Romania sunt incluse in proiectul “e- Bibliotecar . Aptitudini pentru Bibliotecarul Modern” derulat de ANBPR in parteneriat cu ECDL ROMANIA. Bibliotecarii publici pot aplica la Profilul ECDL destinat lor si pot sa is ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecdl , biblioteca , competente digitale , ebiblioteca , bibliotecar , anbpr

  Vezi toate comunicatele de presa despre ebiblioteca

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ebiblioteca.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ebiblioteca. Informatiile despre ebiblioteca cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ebiblioteca, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ebiblioteca, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.