Ebook-uri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ebook-uri

 • Ebook-uri

  Bucuresti - 19 January 2012

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  ... ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cultura , carti , editura litera , ebook-uri , digitalizare

 • Ebook-uri

  Targu Mures, Mures - 16 February 2010

  Comunicat de GraFX srl

  “Amintiri din copilarie”, “Capra cu trei iezi” sau “Harap Alb” sunt doar cateva dintre povestile romanesti care sunt disponibile incepand de astazi si pe iPhone, prin noua aplicatie lansata de GraFX. Ilustratiile sunt oferite de Studioul ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ebook-uri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ebook-uri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ebook-uri. Informatiile despre Ebook-uri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ebook-uri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ebook-uri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.