CONFIRMAREA CALITĂŢII PRODUSELOR ŞI PROCESELOR COMPANIEI EBS ROMANIA

Cluj-Napoca - 26 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

S-a încheiat cu succes auditul extern de supraveghere ISO 9001, procedură standard de audit al calităţii, ca urmare a obţinerii în 2003 de către EBS a Certificatului de management al calităţii ISO 9001:2000

CONFIRMAREA CALITĂŢII   PRODUSELOR ŞI PROCESELOR COMPANIEI EBS ROMANIA

Auditul extern de supraveghere reprezintă o etapă a procedurii standard de audit al sistemului calităţii într-o companie care anterior a obţinut Certificatul ISO 9001:2000. Acest tip de activitate constă în evaluarea calităţii proceselor specifice unei anumite organizaţii.

Auditul de supravegherea a fost efectuat de către SGS, lider mondial în inspecţii, verificări, testări şi certificări ale sistemelor de management al calităţii. Scopul a fost examinarea sistematică şi independentă a activităţilor din cadrul EBS, pentru a determina dacă activităţile referitoare la calitate şi rezultatele acestora satisfac dispoziţiile prestabilite.

Auditul recent încheiat reprezintă recunoaşterea a patru ani de muncă şi preocupare continuă în direcţia îmbunătăţirii continue a calităţii proceselor. „Într-o economie competitivă este foarte importantă credibilitatea pe piaţă a unui produs şi a companiei care îl oferă. Cu cât calitatea produselor noastre este mai ridicată, cu atât consumatorii vor avea mai mare încredere în ele. Îmbunătăţirea continuă a calităţii reprezintă un obiectiv strategic major pentru noi”, afirmă Daniel Metz, directorul general al EBS.

Orientarea către client şi preocuparea permanentă pentru satisfacerea celor mai exigente cerinţe din partea acestuia constituie reperele care au permis echipei EBS să obţină într-un timp relativ scurt rezultate notabile în ceea ce priveşte recunoaşterea calităţii: în martie 2004, aplicaţia software pentru gestiunea salariilor şi monitorizarea costului forţei de muncă, „Salarizare”, a obţinut certificarea Microsoft după ce a fost testată în Laboratoarele VeriTest de la Paris. Din februarie 2003 EBS este partener certificat Microsoft, iar din august 2003 deţine Certificatul ISO 9001:2000.

Despre EBS Romania

EBS Romania SRL Cluj-Napoca oferă pe piaţa românească sistemul informatic integrat de gestiune Clarvision ERP, destinat întreprinderilor de producţie cu profil industrial. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul de prezentare www.clarvision.com
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro