EBS îşi consolidează poziţia pe piaţă prin încheierea parteneriatului cu SAP

Cluj-Napoca - 20 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SAP România şi EBS România au semnat un acord de parteneriat prin care EBS va obţine statutul de Partener Value Added Reseller SAP. În acestă calitate, EBS România este autorizată să comercializeze, implementeze şi să asigure suportul pentru soluţiile ERP SAP, în special pentru soluţia SAP Business All-in-One.

EBS îşi consolidează poziţia pe piaţă prin încheierea parteneriatului cu SAP

Acest parteneriat vine ca o dezvoltare firească după cei 7 ani de experienţă în implementare de sisteme informatice integrate de tip ERP pe piaţa din România, experienţă combinată cu expertiza SAP dobândită de EBS pe pieţele vest-europene.

“Am demarat parteneriatul cu SAP pentru a ne consolida poziţia pe care o avem la ora actuală pe piaţa de ERP locală. Vom avea practic în portofoliul nostru de produse şi servicii două sisteme de tip ERP complementare. În felul acesta creştem semnificativ numărul de companii din România pentru care putem oferi o soluţie. Ne putem acum adresa practic oricărei companii româneşti, indiferent de dimensiune, cifra de afaceri sau domeniu de activitate”, spune Monica Bîrlea - Business Manager SAP,
EBS România.

Pe plan extern compania clujeană este de câţiva ani implicată în proiecte SAP de mare complexitate, prestând servicii de dezvoltare şi consultanţă în special pentru clienţii din spaţiul vorbitor de limba germană. Aceste proiecte se desfăşoară în baza unor parteneriate strategice (jointventures) încheiate de EBS cu parteneri SAP de renume: MSG Systems RO, ITCOE (IT Center of Excellence) şi GIPRO.

“Ne-am orientat către SAP şi pe piaţa internă şi prin prisma rezultatelor pozitive obţinute pe piaţa externă prin aceste colaborări. Ne-am convins de calitatea şi capabilităţile soluţiei SAP şi credem că este cea mai bună opţiune pentru multe companii din România, de aceea am decis că este o soluţie pe care trebuie să o avem în portofoliul nostru. În contextul economic actual, ne propunem ca până în 2012 să fim unul dintre primii 5 parteneri SAP de pe piaţa din România şi să devenim un reper de profesionalism pe piaţa proiectelor SAP. Apreciem că în 2010, serviciile SAP în România vor reprezenta aproximativ 10-15% din cifra de afaceri a grupului EBS“ a spus Monica Bîrlea – Business Manager SAP, EBS România.

Despre EBS Romania

Despre SAP AG
Cu peste 82.000 de clienţi din 120 de ţări, SAP este liderul mondial în soluţii software pentru afaceri şi al treilea producător independent de software la nivel mondial. Astăzi, SAP are peste 51 500 de angajaţi în mai mult de 50 de ţări.
Portofoliul de soluţii SAP suportă procese de afaceri din peste 25 de industrii.Cu filiale în peste 50 de ţări, compania este listată la mai multe burse de valori, inclusiv la bursa de valori din Frankfurt.
Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa www.sap.com

Despre EBS
Pe piaţa românească, EBS România dezvoltă, vinde, implementează şi oferă consultanţă pentru produsele proprii Clarvision ERP şi Clarvision Salarizare. În portofoliu de clienţi EBS se numără peste 140 de companii româneşti.
EBS România este activă pe piaţa internaţională ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore), dezvoltarea de aplicaţii software la cerere şi servicii BPO (Business Process Outsourcing).
Compania are în prezent 250 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner şi IBM Partener.
Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa www.ebs.ro
Persoană de contact: Rodica Popa - Marketing Manager – telefon: 0264 406 460 / 0749 552 204, email: rodica.popa@ebs.ro
rodica.popa@ebs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-isi-consolideaza-pozitia-pe-piata-prin-incheierea-parteneriatului-cu-sap