EBS, PE LOCUL 22 ÎN TOP 100 'CELE MAI BUNE COMPANII PENTRU CARE SĂ LUCREZI' EDITAT DE PUBLICAŢIA CAPITAL

Cluj-Napoca - 5 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

EBS a intrat în premieră în acest an în studiul realizat de publicaţia Capital împreună cu compania de cercetări de piaţă GfK – Top 100 „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”. EBS a intrat în top direct pe locul 22, cumulând un punctaj de 742 de puncte.

Grija faţă de oamenii care lucrează în companie este principalul argument pentru care compania EBS a fost inclusă în Top 100 Capital. Oamenii reprezintă cea mai importantă investiţie, motiv pentru care au la dispoziţie cele mai bune condiţii pentru ca ei să îşi desfăşoare activitatea la parametri optimi: o clădire modernă în centrul Clujului, echipamente IT de ultimă generaţie şi computere performante cu monitoare plate, dulciuri gratuite, subvenţii pentru activităţi sportive, programe de pregătire profesională şi de integrare în colectiv a colegilor noi.

După cum mărturiseşte Daniel Metz, director general, “în compania noastră nu există, în relaţiile de zi cu zi, termeni precum şef şi subaltern. Pentru noi, “şefii” există doar la nivel organizatoric”.

În cadrul studiului au fost selectate peste 350 de companii în funcţie de mărimea cifrei de afaceri şi numărul de angajaţi, din domenii dintre cele mai diverse. Punctajele acordate fiecărei companii se bazează pe răspunsurile a peste 3700 de angajaţi din middle-management. Clasamentul s-a efectuat în funcţie de gradul de mulţumire a angajaţilor faţă de aspecte cum ar fi: condiţiile de muncă oferite de companie, pachetul salarial şi avantajele salariale, calitatea colaborării în companie şi condiţiile de dezvoltare profesională (în total 37 de criterii).

Despre EBS Romania

Grupul EBS, cu sediul în Cluj-Napoca şi filiale la Sibiu, Arad şi Bucureşti, are peste 140 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

EBS este activă pe piaţa internaţională ca furnizor de servicii de IT Outsourcing (Nearshore) şi dezvoltarea de aplicaţii software la cerere. Divizia de Nearshore are un portofoliu de clienţi care include firme mari din Germania, SUA, Danemarca, Grecia, Elveţia, cum ar fi: DKV Düsseldorf, GIP Offenbach, DaimlerChrysler Graz, Softlab München, Emprise München, Intec Hechingen, Itella Frankfurt, Benteler Paderborn, SHS Systech Kastl, DataGlobal Gaildorf, etc. Printre proiectele notabile derulate până în prezent se numără servicii de document management (prelucrarea documentelor legislative) pentru Comisia Europeană, precum şi mentenanţa platformei Intranet a BMW prin care distribuitorii de autoturisme BMW din lumea întreagă comunică între ei.

Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC'.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-urile companiei www.ebsromania.ro şi www.ebsromania.com

Persoană de contact: Dana Zaharia, Marketing Executive – telefon: 0264 406 460
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-pe-locul-22-in-top-100-cele-mai-bune-companii-pentru-care-sa-lucrezi-editat-de-publicatia-capital