EBS ROMANIA A DOBÂNDIT STATUTUL DE MICROSOFT GOLD CERTIFIED PARTNER

Cluj-Napoca - 16 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Începând din luna martie, compania EBS Romania este partener certificat Microsoft de tipul Gold (Gold Certified Partner). Gold Certified Partner este cel mai înalt nivel de certificare Microsoft, la care se accede după dovedirea de competenţe clare tehnice şi umane.

Prin această certificare, EBS face dovada excelenţei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software utilizând tehnologii inovatoare Microsoft. Astfel, prin accesul la cele mai noi tehnologii Microsoft vom reuşi să deservim mai bine clienţii sistemului informatic Clarvision ERP.

Companiile care deţin titlul Microsoft Gold Certified Partner beneficiază de resurse şi sprijin din partea Microsoft, fiind în acelaşi timp recunoscute pentru valoarea adăugată oferită clienţilor şi pentru contribuţia semnificativă la progresul tehnologic.

Despre EBS Romania

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.
Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC'.

Dana Zaharia, Marketing Executive – telefon: 0264 406 460
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-romania-a-dobandit-statutul-de-microsoft-gold-certified-partner