EBS ROMANIA ANUNTA LANSAREA SISTEMULUI INFORMATIC INTEGRAT ERP CLARVISION

Cluj-Napoca - 22 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Clarvision, noul sistem informatic integrat de gestiune, este mai mult decat un ERP. Campania de rebranding lansata de EBS si-a propus sa scoata in evidenta functionalitatile sistemului informatic prin crearea unei noi imagini a produsului.

EBS ROMANIA ANUNTA LANSAREA SISTEMULUI INFORMATIC INTEGRAT ERP CLARVISION

Sistemul integrat de gestiune a resurselor intreprinderii dezvoltat de EBS Romania este un software complex conceput pentru piata romaneasca, adaptandu-se perfect specificului fluxurilor si proceselor din firmele cu activitati de productie, cu un numar de angajati intre 100 si 1000.
Ca urmare a incheierii unei etape importante in dezvoltarea sistemului software s-a impus necesitatea construirii unei imagini solide de promovare a produsului, care sa reflecte caracteristicile unice ale acestuia.
Campania de rebranding lansata de EBS si-a propus sa scoata in evidenta functionalitatile sistemului informatic prin crearea unei noi imagini, mai sugestive, de promovare. S-a decis schimbarea numelui si logo-ului pentru a comunica eficient avantajele competitive si diferentiatoare ale produsului.
Noul brand Clarvision inlocuieste vechea denumire 3S Manager (ERP) pentru a sugera calitatile de prima importanta ale produsului: control total si imagine clara, in timp real, asupra tuturor proceselor din intreprindere, obtinute prin integrarea cu ajutorul Clarvision a activitatilor si proceselor intreprinderii.
Noua interfata a sistemului are o grafica moderna si o ergonomie crescuta. Integrarea in aplicatie a utilitarelor Editor de Rapoarte, Task manager, Job-Server pentru gestionarea automata a unor proceduri, Calculator matematic "de buzunar" si Instant messaging "Clarvision Chat" reprezinta un ajutor considerabil oferit utilizatorilor sistemului Clarvision.
Intrucat se adreseaza firmelor cu activitati de productie, sistemul a fost dezvoltat pornind de la modulul de gestiune a productiei. Functionalitatile sistemului mai acopera urmatoarele module: Contabilitate financiara, Contabilitate de gestiune, Productie, Gestiunea stocurilor, Aprovizionare-Desfacere, Salarizare, Resurse umane, Imobilizari, Analiza financiara, Date de baza.
Pentru Clarvision au optat pana in prezent companii producatoare importante din tara, printre care: UNIMET CUG S.A. Cluj-Napoca, CIG S.A. Campia-Turzii, TURDEANA S.A. Turda, AUTONOVA S.A. Satu-Mare.

Despre EBS Romania

EBS s-a pozitionat pe piata romaneasca de profil ca si furnizor de solutii software integrate (asa-numitele ERP – Enterprise Resource Planning) pentru gestiunea afacerilor firmelor medii si mari cu activitati de productie.
EBS Romania S.R.L. este o firma de software cu capital social de 280.000 Euro, avand sediul in Cluj-Napoca. Compania este partener certificat al Microsoft, iar in 2003 a obtinut Certificatul pentru Managementul Calitatii ISO 9001:2000.
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-romania-anunta-lansarea-sistemului-informatic-integrat-erpclarvision