EBS ROMANIA PARIAZĂ PE TINERII STUDENŢI

Cluj-Napoca - 6 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Compania de software EBS Romania din Cluj-Napoca derulează şi în acest an programul de stagii de practică pentru studenţii din ani terminali

EBS ROMANIA PARIAZĂ PE TINERII STUDENŢI

Programele de stagii de practică desfăşurate în colaborare cu universităţile din Cluj-Napoca sunt o oportunitate pentru studenţii care doresc să efectueze un stagiu de practică profesională în mediul dinamic de lucru dintr-o companie de software.

Aceste programe de practică profesională se adresează studenţilor în ani terminali de studiu la una dintre facultăţile de Informatică, Informatică Economică sau Ştiinţe Economice. Pe lângă acumularea de experienţă practică în viitoarea profesie, studenţilor li se oferă totodată şansa de a începe o carieră în cadrul companiei.

Stagiul de practică se desfăşoară pe o perioadă determinată, într-unul din departamentele de Programare, Consultanţă, Marketing, Resurse Umane sau Contabilitate din EBS. Condiţiile-cadru ale stagiului presupun efectuarea unui program zilnic regulat şi acordarea unei burse de performanţă. La sfârşitul stagiului se eliberează un Certificat de absolvire în care se menţionează experienţa acumulată, activităţile desfăşurate în cadrul departamentului şi perioada de lucru.

Procesul de recrutare presupune o atentă selecţie a candidaţilor, pe baza CV-ului şi a unei scrisori de intenţie. Se acordă atenţie sporită abilităţilor de lucru în echipă, creativităţii şi capacităţii de învăţare continuă, elemente indispensabile pentru a face faţă unui mediu de lucru competitiv aflat în permanentă schimbare, cum este cel dintr-o companie de software activă pe plan internaţional.

Diana Stănese, directorul executiv al companiei este persoana care coordonează procesul de selecţie în fiecare an. Aceasta declară: „Un fapt încurajator pentru noi, care ne determină să desfăşurăm de la an la an programe de practică din ce în ce mai cuprinzătoare, este interesul crescând al studenţilor pentru această formă de activitate profesională. Este bine că tot mai mulţi tineri realizează importanţa îmbinării pregătirii teoretice de specialitate cu experienţa practică.”

EBS Romania SRL Cluj-Napoca oferă pe piaţa românească sistemul informatic integrat de gestiune Clarvision ERP, destinat întreprinderilor de producţie cu profil industrial. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul de prezentare www.clarvision.com

Despre EBS Romania

EBS Romania S.R.L. este o firma de software cu capital social de 280.000 Euro, avand sediul in Cluj-Napoca.
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-romania-pariaza-pe-tinerii-studenti