EBS ROMANIA VA DESCHIDE LA ARAD PRIMA FILIALĂ DIN ŢARĂ

Cluj-Napoca - 2 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Ca urmare a extinderii portofoliului de clienţi pentru soluţia informatică ERP Clarvision, EBS va inaugura în luna septembrie prima filială din ţară, localizată la Arad.

EBS ROMANIA VA DESCHIDE LA ARAD PRIMA FILIALĂ DIN ŢARĂ

Dublarea cererilor pentru sistemul informatic integrat de planificare a resurselor întreprinderii – Clarvision, produs de compania clujeană EBS Romania a determinat reorientarea politicii de promovare şi distribuţie a acestuia. Estimările iniţiale au prevăzut pentru 2004 un număr mediu de 15 clienţi noi pentru ERP-ul Clarvision, însă evoluţia produsului pe piaţa internă a depăşit deja estimările.

În ultimele două luni s-a încheiat în medie câte un contract pe săptămână. O serie de firme importante cu profil de producţie au decis să implementeze sistemul integrat de gestiune în activitatea curentă, printre care fabrica de ceasuri Victoria din Arad, producătorul de încălţăminte Medimpact Mediaş, tipografia bucureşteană Herris Print, producătorii de mobilă Trinom, Amisa, Studio Mex şi Vlădeasa Huedin, furnizor pentru compania multinaţională Ikea.

Până la sfârşitul acestui an se vor deschide primele două filiale din ţară. "În septembrie vom inaugura reprezentanţa din Arad pentru a fi mai aproape de clienţii noştri din partea de vest, urmând ca până la iarnă să ne extindem şi în Moldova", a precizat Daniel Metz, directorul general al companiei. Extinderea în locaţii din afara Clujului şi dezvoltarea filialelor ca centru de profit necesită o investiţie de cel puţin 200 000 de Euro din partea companiei clujene. "Piaţa românească a sistemelor de gestiune economică este extrem de promiţătoare, motivul fiind legat de intrarea în Uniunea Europeană, care poate surprinde pe picior greşit orice firmă producătoare, dacă nu-şi optimizează procesele interne", a mai subliniat directorul general al EBS Romania.

Despre EBS Romania

EBS Romania SRL Cluj-Napoca oferă pe piaţa românească sistemul informatic integrat de gestiune Clarvision ERP, destinat întreprinderilor de producţie cu profil industrial. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul de prezentare www.clarvision.com
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/ebs-romania-va-deschide-la-arad-prima-filiala-din-tara