IMPLEMENTARE CLARVISION ERP FINALIZATĂ LA GRAPHTEC DESIGN

Cluj-Napoca - 22 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Graphtec Design a finalizat cu succes procesul de implementare a sistemului informatic Clarvision ERP. Implementarea a fost realizată de către Transimart, firma parteneră EBS.

Compania GRAPHTEC DESIGN din Constanţa şi-a făcut simţită prezenţa pe piaţa românească încă de acum 9 ani prin multitudinea de lucrări de referinţă realizate la nivel naţional în domeniul producţiei publicitare. Graphtec colaborează cu renumite companii multinaţionale, oferind şi servicii de grafică şi design pe lângă producţia propriuzisă. Controlul calităţii cerut prin certificarea ISO 9001/ 2000, precum şi portofoliul tot mai mare de clienţi au determinat managementul companiei să decidă achiziţionarea şi implementarea sistemului informatic integrat ERP Clarvision.

“Sistemul integrat CLARVISION ERP este ceea ce îşi doreşte orice companie care funcţionează pe baza unui sistem managerial foarte bine organizat. Coordonarea activităţii prin intermediul unui software economic integrat se impune atunci când vezi ca trebuie să informezi trei departamente deodată în legătură cu acţiunea pe care doreşti să o desfăşori, de exemplu. Utilizarea în compania noastră a sistemului Clarvision a fluidizat activitatea departamentelor şi comunicarea între acestea. În plus, ne face misiunea zilnică mai uşoară, şi mai ales uşor de verificat. În colaborarea cu echipa de implementare a Transimart au fost de apreciat competenţa, răbdarea şi sfaturile pe care le-am primit şi, bineînţeles, întreaga asistenţă acordată.” (Manager General – Magda Bei )

Despre TRANSIMART
Compania TRANSIMART se poziţionează pe piaţa românească drept furnizor de sisteme informatice integrate (sisteme ERP) pentru gestionarea proceselor economice a firmelor cu activităţi de producţie si servicii; furnizor de aplicaţii integrate pentru managementul proiectelor; furnizor de cursuri de instruire şi consultanţă în implementarea sistemelor informatice economice şi Managementul de Proiect. Este partener certificat al EBS Romania şi ESATTO.
Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul companiei: www.transimart.ro

Despre EBS Romania

Grupul EBS, cu sediul în Cluj-Napoca şi filiale la Sibiu, Arad şi Bucureşti, are peste 150 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

Pe piaţa românească şi germană, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru sectorul industrial – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC' şi cel mai recent studiu de piaţă îl plasează pe locul 5 în Topul soluţiilor ERP de pe piaţa românească.
Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul companiei www.ebsromania.ro


Dana Zaharia, Marketing Executive – telefon: 0264 406 460
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/implementare-clarvision-erp-finalizata-la-graphtec-design