IMPLEMENTARE FINALIZATĂ CU SUCCES A SISTEMULUI CLARVISION ERP

Cluj-Napoca - 22 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania Dypety a finalizat cu succes procesul de implementare a sistemului informatic Clarvision ERP. Implementarea a fost realizată de către Transimart, firma parteneră EBS.

Compania Dypety din Moineşti - Bacău este una din principalele companii româneşti private care are ca obiect de activitate carosarea microbuzelor şi producţia de mijloace de transport (autobuze, microbuze).

Managementul firmei a decis implementarea unei soluţii informatice de gestiune pentru a creşte eficienţa şi a optimiza procesele interne. Necesitatea realizării acestui proiect a apărut ca urmare a dezvoltării şi extinderii activităţii companiei, de la carosări şi transformări de microbuze la producţia în serie de autocare pe şasiu MAN, cu denumirea comercială de DYPARRO.

“Înainte de implementarea sistemului informatic, pot spune că gradul de integrare a activităţilor din întreprindere era destul de redus. Departamentele îşi derulau activitatea în mod independent unul de celălalt, iar comunicarea era greoaie. Acum avem acces la analize precise referitoare la urmărirea producţiei, situaţia stocurilor şi gradul de onorare a comenzilor-client, analize sintetice privind situaţia clienţilor, a vânzărilor, precum şi calculaţii de costuri. Prin urmare, sistemul Clarvision a corespuns cel mai bine cerinţelor şi aşteptărilor noastre vizavi de un software ERP, iar mulţumită profesionalismului şi experienţei personalului din echipa de proiect TRANSIMART am reuşit împreună implementarea cu succes a sistemului la noi în companie.” (Petre Bălan - Manager General)

Despre EBS Romania

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.
Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC'.

Dana Zaharia, Marketing Executive – telefon: 0264 406 460 email:dana.zaharia@ebsromania.ro
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/implementare-finalizata-cu-succes-a-sistemului-clarvision-erp