O nouă versiune demo a sistemului Clarvision ERP este disponibilă pentru descărcare

Cluj-Napoca - 2 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea companiilor din segmentul mic şi mijlociu, care sunt mai puţin familiarizate cu noţiunea de ERP, producătorul sistemului software integrat Clarvision a lansat o nouă versiune demonstrativă a produsului, mult mai flexibilă şi cu îmbunătăţiri semnificative. Această versiune demonstrativă este disponibilă gratuit, pentru descărcare şi testare/ utilizare, pe site-ul companiei EBS.

După descărcarea versiunii demo, clienţii vor putea să instaleze şi să utilizeze sistemul software, pentru a se convinge de uşurinţa în utilizare şi mai ales de facilităţile aduse de un software ERP cum e Clarvision. Această versiune demonstrativă cuprinde toate modificările legislative la zi, atât în ceea ce priveşte regimul TVA, cât şi legislaţia aferentă problemelor de salarizare şi resurse umane. Clarvision ERP Demo poate fi instalat, testat şi utilizat cu restricţii minime. Linkul unde este disponibil demo-ul este http://www.ebsromania.ro/download/demo.php .

“Prin această iniţiativă ne propunem să eliminăm barierele psihologice care stau în calea deciziei de implementare a unui ERP. Din experienţa noastră de până acum, factorul “mentalitate” este unul cu o influenţă decisivă în luarea unei decizii de o asemenea anvergură. Mulţi manageri de companii devin reticenţi când aud că pentru a implementa un software ERP trebuie să îşi schimbe stilul de lucru, ceea ce nu este tocmai adevărat. Punându-le la dispoziţie, fără nici un cost pentru ei, o versiune demonstrativă a sistemului Clarvision pentru a fi testată o perioadă, noi încercăm să le arătăm că un ERP aduce eficienţă sporită şi o mai rapidă gestionare a activităţilor zilnice ale companiei”, afirmă Iulia Dunca, Director de Produs.

EBS Romania, compania de software care a dezvoltat sistemul ERP Clarvision se situează, conform studiului de piaţă efectuat de IDC, pe locul 5, înregistrând o creştere de 2 locuri faţă de anul 2005. Astfel, Clarvision ERP confirmă că este un sistem software matur, de calitate, care se pliază pe nevoile şi specificul domeniului industrial. Acesta a câştigat un portofoliu semnificativ de clienţi printre firmele de producţie din ţară, la ora actuală numărând peste 600 de utilizatori.

Despre EBS Romania

Grupul EBS, cu sediul în Cluj-Napoca şi filiale la Sibiu, Arad şi Bucureşti, are peste 150 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

Pe piaţa românească şi germană, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru sectorul industrial – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC' şi cel mai recent studiu de piaţă îl plasează pe locul 5 în Topul soluţiilor ERP de pe piaţa românească.
Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul companiei www.ebsromania.ro


Dana Zaharia, Marketing Manager – telefon: 0264 406 460
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/o-noua-versiune-demo-a-sistemului-clarvision-erp-este-disponibila-pentru-descarcare