Şase parteneri EBS pentru distribuţia şi implementarea ERP-ului Clarvision în Transilvania

Cluj-Napoca - 21 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Şase companii au devenit partenere EBS pentru distribuţia sistemului ERP Clarvision, la numai o lună de la demararea programului de parteneriate: ELECTRO ORIZONT Târgu-Mureş, PENTIUM Satu-Mare, DATOP CONSULT Ploieşti, ECOSYS Cluj-Napoca, TERABIT Cluj-Napoca şi STRING Cluj-Napoca.

Şase parteneri EBS pentru distribuţia şi implementarea ERP-ului Clarvision în Transilvania

În a doua jumătate a anului 2003 sistemul integrat de gestiune Clarvision a intrat pe piaţa românească, fiind primul software ERP românesc destinat exclusiv firmelor de producţie cu profil industrial. În decurs de câteva luni au fost câştigaţi ca şi clienţi companii de producţie reprezentative precum Unimet CUG Cluj, Autonova Satu-Mare, Turdeana Turda, Lorelei Blaj, Filbac Tg. Lăpuş, Magic AgroJet Aiud, Radburg Rădăuţi, Class Shoe Cluj, Gerry Weber Tg. Mureş, CIG Câmpia-Turzii, Valcon Group Cluj-Napoca, Focul Imperial Serv Prod Cluj-Napoca.

În luna martie 2004 a demarat programul de parteneriate pentru crearea unui canal de distribuţie a ERP-ului Clarvision. Într-o primă fază este vizată acoperirea regiunii geografice Transilvania, urmând ca până la sfârşitul anului să fie cuprinse toate judeţele ţării.
Partenerii EBS vor derula o gamă largă de activităţi, de la vânzarea sistemului până la implementarea, consultanţa şi service-ul acestuia. Au fost concepute mai multe modele flexibile de parteneriate: partener comercial, partener consultant, partener integrator şi partener dezvoltator, ţinând cont de competenţele, resursele şi know-how-ul fiecăruia în parte. Scopul creării reţelei de parteneri în toată ţara este dezvoltarea dinamică a poziţiei actuale pe piaţa de profil a soluţiilor ERP, alături de focalizarea pe segmentul de piaţă al firmelor de producţie cu profil industrial.

Compania EBS Romania S.R.L., înfiinţată în anul 2000, s-a poziţionat pe piaţa românească de profil ca şi furnizor de soluţii software integrate (aşa-numitele ERP – Enterprise Resource Planning) pentru gestiunea afacerilor firmelor cu activităţi de producţie.

Soluţia Clarvision pe care EBS o propune oferă rezolvarea practică a multora dintre problemele cu care se confruntă firmele de producţie. În condiţiile unui mediu de afaceri nesigur şi competitiv, un sistem de gestiune de tip ERP aduce control, siguranţă şi eficienţă sporită în întreprindere.

Despre EBS Romania

EBS Romania S.R.L. este o firma de software cu capital social de 280.000 Euro, avand sediul in Cluj-Napoca.
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/sase-parteneri-ebs-pentru-distributia-si-implementarea-erp-ului-clarvision-in-transilvania