Tot mai multe firme de producţie implementează sistemul software Clarvision ERP

Cluj-Napoca - 23 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai recent client al sistemului software de tip ERP Clarvision este compania Tamiv S.A. din Braşov, care activează în industria de prelucrare a pielii. Cu ajutorul modulelor integrate ale sistemului, compania Tamiv îşi va eficientiza activitatea în cele două secţii de producţie, de tăbăcărie minerală şi respectiv tăbăcărie vegetală.

Tot mai multe firme de producţie implementează sistemul software Clarvision ERP

Clarvision ERP, software dezvoltat integral în România de către compania EBS a ajuns deja la versiunea 4.0. Sistemul a beneficiat de o investiţie de peste 400.000 de Euro şi a necesitat peste 2 ani de muncă de programare şi testare, cu aplicarea metodologiilor de programare practicate la nivel internaţional. Astfel s-a reuşit crearea unui produs care să răspundă întocmai nevoilor specifice firmelor cu profil de producţie din România. Încorporarea celor mai recente tehnologii Microsoft (.NET, MS SQL Server) garantează durabilitatea în timp a investiţiei în sistem.

Clarvision are la ora actuală un portofoliu semnificativ de clienţi printre firmele de producţie din ţară, numărând peste 300 de utilizatori. Ramurile industriale în care Clarvision a fost implementat sunt: prelucrarea lemnului, industria mobilei, construcţii şi confecţii metalice, producţia de articole din cauciuc, industria uşoară - îmbrăcăminte, încălţăminte, alte articole textile şi de pielărie, producţia de piese şi accesorii pentru autovehicule şi motoare de autovehicule, fabricarea produselor ceramice, fabricarea produselor chimice, producţia de aparate, echipamente electronice şi de precizie, panificaţie.

Despre EBS Romania

EBS Romania SRL Cluj-Napoca oferă pe piaţa românească sistemul informatic integrat de gestiune Clarvision ERP, destinat întreprinderilor de producţie cu profil industrial. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul de prezentare www.clarvision.com

EBS Romania se situează, conform studiului IDC privind piaţa românească de ERP din 2003, pe locul 7, intrând astfel în topul primelor 10 companii din România care oferă soluţii ERP. Într-un timp relativ scurt de la lansarea sistemului Clarvision pe piaţă, acesta a câştigat un portofoliu semnificativ de clienţi printre firmele de producţie din ţară, la ora actuală numărând peste 300 de utilizatori
Dana Zaharia, asistent marketing general