ecab

Comunicate de presa si evenimente pe tema ecab

 • ecab

  Bucuresti - 25 februarie 2013

  Comunicat de DSIGN ABOARD S.R.L.

  ... ecab este o tigara electronica fabricata de compania Joyetech. Este tigara mini cu cea mai puternica baterie. Acesta are o capacitate de 360 mAh. Acest model de tigara poate fi folosit si de catre un fumator ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tigara , joyetech , ecab

  Vezi toate comunicatele de presa despre ecab

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ecab.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ecab. Informatiile despre ecab cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ecab, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ecab, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.