Ecart al randamentului

Definitie Ecart al randamentului

Diferenta dintre randamentul unui reputat indice al actiunii si randamentul obligatiunilor, apreciat in functie de o obligatiune guvernamentala standard de tip gilts. De obicei ecartul este pozitiv, deoarece actiunile comporta totdeauna un risc mai mare decat obligatiunile (fiind totodata mai profitabile). Uneori insa randamentul obligatiunilor este superior celui comportat de actiuni, caz in care se inregistreaza un ecart invers.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ecart al randamentului? Propune definitie

Poze Ecart al randamentului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ecart al randamentului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ecart al randamentului. Definitiile termenilor despre Ecart al randamentului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ecart al randamentului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ecart al randamentului.