Ecart

Definitie Ecart

Diferenta rezultata din analiza datelor prognozate si cele efective. Analiza ecartului permite formularea unor concluzii asupra realitatii previziunilor si realizarilor, asa cum sunt cele privind controlul costurior, al preturilor, al nerealizarilor, al fortei de munca, consumurilor de materii prime, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ecart? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ecart.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ecart. Definitiile termenilor despre Ecart cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ecart, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ecart.