Comunicate ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA

Compania ECDL ROMANIA a emis 341 comunicate de presa

 • 5 licee 5 muzee, ECDL

  BUCURESTI - 2 martie 2020

  A inceput editia cu numarul 13 a proiectului dedicat elevilor - 5 licee 5 muzee , care anul acesta se defasoara in premiera in doua orase. Lansarea a avut loc la finalul lunii februarie, in Bucuresti si Cluj. Astfel, de data aceasta, 500 de liceeni din Bucuresti si Cluj-Napoca vor merge gratuit la muzee.

  5 licee 5 muzee este un proiect educational pentru elevii de liceu, prin care se incurajeaza participarea tinerilor la manifestari culturale. Pana in luna iunie, elevii din zece licee din Bucuresti si Cluj-Napoca vor beneficia de vizite gratuite la zece muzee din aceste orase, fiind provocati si la un concurs online de cultura generala.

  ECDL ROMANIA impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Judetean Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, cu sustinerea celor zece muzee partenere, au dat startul celei de a 13-a editii 5 licee 5 muzee, alaturi de liceenii si profesorii lor.     comunicatul de presa

 • 5 licee 5 muzee, ECDL

  BUCURESTI - 27 februarie 2020

  Incepem editia cu numarul 13 a proiectului dedicat elevilor - licee -5- muzee /" title="5 Licee 5 Muzee">5 licee 5 muzee , cu o veste extraordinara: anul acesta proiectul se va desfasura pentru prima data si in afara Bucurestiului, multumita implicarii mai multor muzee si institutii din Cluj . Astfel, de data aceasta, 500 de liceeni din Bucuresti si Cluj-Napoca se pregatesc sa treaca pragul muzeelor.
  Lansarea 5 licee 5 muzee va avea loc vineri, 28 februarie, ora 9:00, simultan la Liceul Teoretic Traian din Bucuresti si Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca.

  Devenit traditie, 5 licee 5 muzee este un proiect educational pentru elevii de liceu, prin care se incurajeaza participarea tinerilor la manifestari culturale. Pana in luna iunie, elevii din 10 licee din Bucuresti si Cluj-Napoca vor beneficia de vizite gratuite la zece muzee din aceste orase, fiind provocati si la un concurs online de cultura generala.

  ECDL ROMANIA alaturi de partenerii sai, Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Judetean Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, impreuna cu cele zece muzee partenere care au dat curs invitatiei de a-si deschide portile pentru liceeni, va invita sa dam startul impreuna celei de a 13-a editii 5 licee 5 muzee.    comunicatul de presa

 • ECDL, Teach Smart, profesori, tehnologie, competente digitale

  BUCURESTI - 24 februarie 2020

  ECDL ROMANIA, membru in Coalitia pentru Educatie Digitala, lanseaza campania Teach Smart , o initiativa de promovare a cadrelor didactice care nu sunt de specialitate Informatica si TIC, dar care, prin activitatile lor, integreaza si folosesc tehnologia la nivelul unitatii de invatamant sau/si in predare la clasa.
  Teach Smart este un demers care isi propune sa sustina si sa promoveze cadrele didactice care genereaza schimbari pozitive, prin realizarea unei educatii “altfel”, de calitate, folosind mediile digitale, in ciuda faptului ca nu sunt de specialitate. Aceste exemple de buna practica pot inspira intreg sistemul de invatamant romanesc, inclusiv noile generatii de cadre didactice, care pot sa se impuna de la inceput ca fiind profesori relevanti, potriviti cu era tehnologica in care ne aflam.     comunicatul de presa

 • tombola. concurs, ECDL, competente digitale, tableta

  BUCURESTI - 3 februarie 2020

  În perioada februarie – aprilie 2020, oricine se înscrie în programul inernaţional de certificare a competenţelor digitale ECDL poate câştiga o tabletă oferită de ECDL ROMANIA.
  ECDL/ ICDL este cel mai răspândit standard global de certificare a aptitudinilor ITC, aplicat în peste 100 de ţări. Până acum, mai mult de 15 milioane de persoane din întreaga lume s-au înregistrat deja în program.     comunicatul de presa

 • 5 licee 5 teatre 2019

  BUCURESTI - 12 decembrie 2019

  Liceenii au urcat din nou pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei 5 licee - 5 teatre, ce a ajuns anul acesta la editia a 9-a. Pe 10 decembrie, cinci trupe de teatru din alte cinci licee din capitala si-au jucat spectacolele pregatite pe parcursul proiectului, ce a inceput in luna octombrie. La finalul Galei, un juriu format din profesionisti din teatru a desemnat castigatorii trofeelor 5 licee - 5 teatre.

  ECDL ROMANIA, alaturi de UNITER, PMB, ISMB si CCD Bucuresti si teatrele partenere, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Evreiesc de Stat si Teatrul Nottara, cu sustinerea Teatrului Odeon, au organizat pentru tinerii artisti o noua editie 5 licee – 5 teatre.

  5 licee - 5 teatre este un proiect educational de traditie, ce sustine implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la piese de teatru, provocandu-i in acelasi timp la un concurs de spectacole.    comunicatul de presa

 • Gala 5 licee 5 teatre 2019

  BUCURESTI - 9 decembrie 2019

  Marţi, 10 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon, va avea loc Gala 5 licee - 5 teatre, aflată anul acesta la ediţia a 9-a. Alte cinci trupe de teatru de liceeni vor urca pe scena Odeonului, pentru a prezenta spectacolele pregătite pe parcursul proiectului, în colaborare cu cinci teatre din capitală.
  ECDL ROMANIA, alături de UNITER, PMB, ISMB şi CCD Bucureşti şi teatrele partenere, Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Evreiesc de Stat şi Teatrul Nottara, vă invită să îi aplaudăm pe tinerii artişti.
  5 licee - 5 teatre este un proiect educaţional de tradiţie, ce susţine implicarea liceenilor în activităţi culturale, prin accesul acestora în instituţii şi la piese de teatru, provocându-i în acelaşi timp la un concurs de spectacole.    comunicatul de presa