Nu astepta sa ajungi cetatean second hand !

BUCURESTI - 5 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Te-ai gandit cum poti schimba ceva in viata ta? Colegii tai si-au gasit un loc de munca mai bine platit, intr-o firma mai solida, ce le ofera si perspective mai mari de promovare?

Ti se pare ca ai ramas in urma celorlalti?
Nu astepta sa ajungi cetatean second hand!

Pregateste-ti viitorul si fii intotdeauna capabil sa faci fata cerintelor tot mai ridicate in competitia pentru ramanerea in plutonul celor castigatori.

Instruieste-te si certifica-ti cunostintele!

Invata sa folosesti calculatorul si sa vorbesti o limba straina la nivelul unui standard international.

Obtine Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) pentru computer si un certificat Cambridge-BULATS pentru limbi straine.

Prin campania „Nu astepta sa ajungi cetatean second hand !” ECDL ROMANIA te ajuta sa ai la indemana acele instrumente prin care sa dovedesti ca nu ai ramas in urma, ca faci parte dintre cei care s-au adaptat unor cerinte internationale valabile. Vei fi uluit sa descoperi cat de multe poti realiza intr-un timp foarte scurt.

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 146 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment care recomanda la angajare ca programul ECDL 'sa fie acceptat drept standard de certificare IT pan-european la nivel de baza.'

In Romania, obtinerea Pemisului ECDL este recomandata de Asociatia Oamenilor de Afaceri si ceruta de principalele organizatii sindicale, inclusa in programa universitara a numeroase universitati, recomandata pentru angajatii din administratia publica prin HG 1007/2001 si utilizat in principalele programe de reconversie profesionala.

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA
Obtinerea Permisului european de conducere a computerului (ECDL) este recunoscuta la nivel european si international ca fiind un standard care certifica abilitatile de utilizare a calculatorului si care ne asigura ca atunci cand vine vorba de Tehnologia Informatiei toata lumea vorbeste aceeasi limba.

BULATS (Business Language Testing Service) a fost dezvoltat de University of Cambridge ESOL Examinations in colaborare cu Alliance Francaise, Goethe Institut si Universidad de Salamanca, pentru a veni in intampinarea celor care doresc o evaluare eficienta, la standarde internationale a nivelului de cunostinte de limba straina.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.com, www.equalskills.ro.
Alina Muresan
Marketing Assistant

alina.muresan@ecdl.org.ro