Top ECO Şcoala – Înscrieri de Primăvară

BUCURESTI - 20 aprilie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, CSR

Elevii şi profesorii care şi-au propus să protejeze mediul înconjurător în această primavară, pot înscrie iniţiativele lor în Top ECO Şcoala, până la 20 mai 2015. Fundaţia ECDL ROMANIA relansează Top ECO Şcoala, care urmăreşte să popularizeze şi să susţină proiectele de ecologie organizate de către şcolile din toată ţara.
Arată-ne cât de ECO este şcoala ta şi sigur alţii vor învăţa de la tine. Intră în Top ECO Şcoala !

Începând cu 20 aprilie 2015, elevii şi profesorii care desfăşoară proiecte pe teme ecologice în această primavară, pot înscrie acţiunile lor pe e-mail contact@fundatiaecdlromania.ro, până la data de 20 mai 2015, inclusiv. Fundaţia ECDL ROMANIA va promova online evenimentele prin Top ECO Şcoala. Promovarea poate conduce la susţinerea unei şcoli organizatoare.

La Top ECO Şcoala pot participa toate unităţile şcolare din învăţământul preuniversitar din România. Proiectele trebuie să reflecte acte de protejare a mediului înconjurător, desfăşurate în folosul comunităţii. Transmiterea proiectelor pe e-mail contact@fundatiaecdlromania.ro  se va face exclusiv în perioada 20 aprilie – 20 mai 2015.

Informează-ne ce activităţi eco desfăşori alături de colegii tăi în această primăvară şi poţi fii un exemplu pentru toţi ceilalţi.

Top ECDL Şcoala îşi propune ca elevii, obişnuiţi doar cu activitatea în faţa computerului, să se responsabilizeze şi să se implice în activităţi ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar şi să înţeleagă mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare şi comunicare. Fundaţia ECDL ROMANIA vizează dezvoltarea culturii ecologice încă foarte scăzute în prezent, adresându-se direct tinerilor, ei fiind cei mai deschişi în ceea ce priveşte schimbarea de mentalitate în atitudinea faţă de mediul înconjurător.

Despre ECDL ROMANIA

Fundaţia ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în 150 de ţări şi numără până în prezent 14 milioane de persoane înregistrate în program.
În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Pentru mai multe informaţii despre standardul de certificare ECDL, accesaţi www.ecdl.ro sau www.ecdl.org.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecdl-romania/top-eco-scoala-inscrieri-de-primavara