Echipa de PR SRL


Descrierea companiei Echipa de PR SRL

Despre Asociaţiatiile de Hemofilie implicate in eveniment
Asociaţia Română de Hemofilie
A fost înfiinţată în 1992. Este prima asociaţie din România creată, organizată şi condusă de pacienţii cu hemofilie din toată ţara,care a pornit lupta pentru binele persoanelor cu hemofilie şi este recunoscută pe plan internaţional.
Asociaţia are sediul în Timișoara și este formată din 470 membri. Are 5 filiale în București, Iași, Cluj-Napoca, Oltenia și Covasna.

Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România
Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România s-a înființat în 1998. ANHR este implicată în activităţi de compensare a inconvenientelor bolii hemofilice şi de integrare socio-profesională a pacienţilor cu hemofilie.
Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România are sediul in Bucuresti si este membru fondator al Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România - COPAC. Filiale: Alba-Iulia, Dâmboviţa, Galaţi


Despre Novo Nordisk România
Novo Nordisk cu sediul central în Danemarca, are în prezent aproximativ 25.800 de angajaţi în 79 de ţări şi îşi comercializează produsele în peste 179 de ţări.
Novo Nordisk cu o experienţã de peste 80 ani, este în prezent liderul mondial şi naţional în tratamentul diabetului zaharat. Pe lângă activitatea de prestigiu în domeniul diabetului, Novo Nordisk şi-a dezvoltat activitatea şi în managementul hemostazei, pentru suportul şi terapia pacienţilor cu hemofilie, fiind un partener sigur şi oferind produse de cea mai înaltă calitate.
Novo Nordisk este o companie implicată în suportul si tratamentul pacienţilor cu hemofilie.
Novo Nordisk produce şi comercializează produse şi servicii care asigură beneficii semnificative pentru pacienţi, profesia medicală şi societate.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.novonordisk.ro.

Comunicate Echipa de PR SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Echipa de PR SRL.