Echipament individual de protectie

Definitie Echipament individual de protectie

Orice echipament destinat a fi purtat sau manuit de un lucrator pentru a-l proteja impotriva unuia ori mai multor riscuri care ar putea sa ii puna in pericol securitatea si sanatatea la locul de munca, precum si orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a indeplini acest obiectiv. Conform art. 5(j) din Legea privind Securitatea si Sanatatea in Munca nr. 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Echipament individual de protectie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Echipament individual de protectie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Echipament individual de protectie. Definitiile termenilor despre Echipament individual de protectie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Echipament individual de protectie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Echipament individual de protectie.