Echo Kids - "Toamna copiilor"

BUCURESTI - 27 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura


Aş vrea să pot da timpul înapoi, aș vrea să mai fiu copil măcar o zi şi să mai aud clinchetul clopoțelului, să mai simt frunzele colorate sub pașii mei și să le aud foșnetul. Dar anul acesta, are cine să facă acest lucru pentru mine iar pentru ea, el, ei, am pregătit cea mai frumoasă surpriză.

În cele mai frumoase, spațioase și colorate săli, într-o atmosferă menită să îi introducă în Lumea basmelor și în ABC-ul cunoașterii, Echo a pregătit celor mici o toamnă mai interesantă și mai frumoasă, presărate cu ore de engleză, franceză, italiană, spaniolă și germană, cu jocuri, cântece, exerciții, manuale colorate și captivante pentru a dezvolta imaginația și încrederea celor mici.

Organizate pe grupe de vârstă, cele trei module “Lumea mea de basm” (4-6 ani), “Învăț ABC-ul...” (7-9 ani) și “Marile Speranțe”(10-13 ani) oferă o gamă largă de cursuri pentru copiii dumneavoastră. Pentru cei interesați de dobândirea de abilități speciale în engleză, propunem cursurile Cambridge care pregătesc elevii pentru examene recunoscute internațional.

Vă așteptăm să ne treceți pragul pentru a-l înscrie pe prichindelul dumneavoastră la cursurile Echo Kids.

Despre ECHO LIMBI STRAINE

Mai multe detalii la tel. 021 6421355, pe email la adresa kids@theecho.ro.

Copilul dumneavoastră poate mai mult și mai bine!

http://kids.theecho.ro/