Spălătorie și curățătorie ecologică pentru rufe perfect curate și igienizate

BUCURESTI - 23 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Cel mai prețios și important lucru din viața oricărei persoane este, fără îndoială, sănătatea sa. În timpurile noastre moderne, există mulți factori negativi care ne afectează negativ starea și sănătatea. Acestea sunt ecologia proastă, alimentația nu foarte adecvată și obiceiuri proaste și toate acestea, duc la boli frecvente și alergii.

Pentru a te proteja pe tine si pe familia ta, poți apela la Ecoclean – care este o spălătorie și curățătorie ecologică. Conceptul de ecologic, a apărut ca răspuns la substanțele chimice nocive care sunt cel mai des folosite în curățare și detergenți. Curățarea ecologică constă în faptul că, în muncă sunt utilizate numai produse de curățare de înaltă calitate, care sunt sigure pentru femeile însărcinate, pentru copii și pentru animalele de companie.

Spălătorie și curățătorie ecologică – Avantaje

Spălătoria și curățătoria ecologică este un serviciu care are un număr mare de avantaje. Există o echipă de profesioniști care în munca lor folosesc doar resurse ecologice. Prețul unui astfel de serviciu este accesibil pentru toată lumea. În apartament sau în casă va fi aer curat și plăcut, datorită textilelor curățate ecologic. Produsele de curățare vor face față tuturor tipurilor de țesături.  Se poate alege serviciul de spălătorie și curățătorie ecologică, dacă suferi de alergii sau astm. Acestea sunt principalele avantaje ale spălării și curățării ecologice, asupra cărora cu siguranță trebuie să te concentrezi. 

Ce este inclus în spălătorie și curățătorie ecologică? 

Spălătoriile și curățătoriile chimice folosesc echipamente similare, dar procesul de spălare a rufelor este diferit. O spălătorie și curățătorie ecologică oferă, de asemenea, servicii de călcare a rufelor. La curățătoria ecologică, lucrurile sunt curățate de murdărie fără apă, folosind produse ecologice profesionale de uz profesional.

În spălătorie, lucrurile trec printr-un ciclu complet de curățare, iar lenjeria suferă și un tratament termic. După spălare, rufele sunt stoarse, uscate și călcate. Spălătoria și curățătoria ecologică folosește apă care nu dăunează țesăturilor, nu formează cute și pliuri pe lenjerie. Lenjeria trece printr-un ciclu complet de procesare și este dezinfectată. În timpul tratamentului termic, microorganismele sunt distruse, iar părul animalelor de companie este eliminat în timpul curățării umede. După o vizită la spălătorie, o persoană primește nu numai lenjerie proaspăt spălată, ci și perfect călcată. Spălarea rufelor durează puțin timp și nu provoacă dificultăți, iar prețurile sunt foarte accesibile. 

Ecoclean este o spălătorie și curățătorie ecologică specializată în îndepărtarea petelor și a petelor încăpățânate. În mod obișnuit, pentru acesta sunt utilizate tehnologii de curățare chimică și umedă. În timpul curățării țesătura nu se micșorează atunci când este curățată uscat. De asemenea, poți solicita curățarea hainelor din piele, piele de căprioară, blană. Spălătoria și curățătoria ecologică poate face față petelor de orice natură. La spălare, lucrul trece printr-un ciclu complet de procesare. Ca urmare, clientul primește nu numai un produs curat și împrospătat, ci și tratat de praf, puf, mici paraziți și alți alergeni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecoclean-ro/spalatorie-si-curatatorie-ecologica-pentru-rufe-perfect-curate-si-igienizate