Secretele pardoselilor de lemn – dezvaluite de ECOlemn la Design Corner

BUCURESTI - 2 mai 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

ECOlemn, companie lider in comertul si montajul pardoselilor din lemn, a prezentat la Design Corner cele mai importante si utile informatii cu privire la secretele pardoselilor de lemn, in cadrul unui curs de design rezidential.

Secretele pardoselilor de lemn – dezvaluite de ECOlemn la Design Corner
 ...dupa aceasta intalnire cu totii am plecat cu informatii valoroase si greu de asimilat din alta parte, despre alegerea tipului de parchet potrivit si despre intretinerea lui, dar mai ales am inteles ca o pardoseala este o investitie pentru o viata si ca e pacat sa folosim materiale slabe calitativ cand un parchet frumos si rezistent ne poate insoti o viata 

Aura Filip - reprezentant Design Corner

In cadrul Design Corner, scoala pentru design creata de un grup de arhitecti si designeri, reprezentantii ECOlemn, Andrei Bobeica si Nicolae Lia, au impresionat audienta cu profesionalismul lor, dar si cu bogatia de cunostinte de specialitate.

Secretele pardoselilor de lemn, atat cele pentru interior cat si pentru exterior, de la alegerea pana la instalarea lor, au oferit o privire de ansamblu asupra parchetului de calitate, cea mai importanta piesa de mobilier dintr-o locuinta, potrivit filosofiei ECOlemn.

“Feedback-ul cursantilor nostri a fost deosebit, mi-au spus ca le-a placut mult prezentarea si ca sigur vor tine minte ECOlemn si vor apela cand va fi necesar la ei pentru sfaturi in privinta pardoselior, mai ales ca dupa aceasta intalnire cu totii am plecat cu informatii valoroase si greu de asimilat din alta parte, despre alegerea tipului de parchet potrivit si despre intretinerea lui , dar mai ales am inteles ca o pardoseala este o investitie pentru o viata si ca e pacat sa folosim materiale slabe calitativ cand un parchet frumos si rezistent ne poate insoti o viata”, a explicat Aura Filip, reprezentant Design Corner.

Prezentarea ECOlemn, apreciata de cursanti, a vizat alegerea si instalarea parchetului din lemn masiv si stratificat, alaturi de mozaicul de lemn si a clarificat aspecte ce tin de versatilitatea lemnului ca material nobil si expresiv, indiferent de originea acestuia: esente de lemn autohtone sau exotice.

Specialistii ECOlemn au convins audienta de potentialul estetic, plasticitatea si expresivitatea lemnului ca solutie ce ofera eleganta si rezistenta pe termen lung.

Prezentarea a avut loc la sediul Design Corner, un colt de relaxare si creatie, de informare corecta, indrumata de profesionisti, pentru pasionatii de arte frumoase si design de toate varstele. Echipa Design Corner este formata din artisti, designeri si este dublata de numerosi prieteni si colaboratori ce sunt invitati la cursuri pentru a arata cum se pot folosi cunostintele dobandite prin practica, pentru a face ca arta sa fie o parte din viata de zi cu zi.

Despre ECOlemn SRL

Companie creata in 2002, ECOlemn a dat un alt inteles in piata activitatii de montaj/finisaj, punand accent pe tinerete si dinamisn, sprijinite pe cunoastere si experienta.

ECOlemn, parchet prin excelenta, a demonstrat clientilor ca montajul parchetului este mai mult decat o succesiune de operatii simple, ca poate fi si un demers artistic. Punand accent pe importanta parchetului ca cea mai pretioasa mobila dintr-o locuinta, ECOlemn a demonstrat ca lemnul poate fi “imblanzit” cu adevarat doar de cei care il iubesc si il inteleg.

Cunoscand secretele pardoselilor din lemn, deprinse de la cea mai valoroasa scoala in domeniu, cea italiana, specialistii ECOlemn pun la dispozitia clientilor toata expertiza lor, asigura consultanta ce tine atat de alegerea lemnului, cat si de parametrii ambientali.

Importator direct de la producatori de parchet masiv si stratificat din esente exotice si europene (America de Sud, Indonezia, Africa), ECOlemn este si reprezentant pentru Romania al firmei ADESIV SNC - Italia pentru materialele de montaj/finisaj. In afara de comercializarea solutiilor de parchet si decking en-gros si en-detail, ECOlemn a adus in atentia celor mai indrazneti designeri parchetul industrial si a propus intotdeauna clientilor cele mai noi tendinte din domeniu.