3 reguli de aur pentru buna dezvoltare a unui salon de frizerie

BUCURESTI - 30 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Chiar dacă înființarea firmei și deschiderea unui salon de frizerie sunt două etape destul de complexe, care necesită nu doar timp, ci și resurse financiare însemnate, ceea ce este cu adevărat mai dificil urmează de acum încolo.

Barber

Barber

 Principiul de bază căruia ne dedicăm total se rezumă la un singur lucru: calitatea face diferența. 

Barber Store

Cu siguranță, orice persoană poate deveni proprietarul unei astfel de locații de înfrumusețare, dacă dispune de sumele de bani necesare și de o diplomă acreditată de frizer-coafor. Totuși, o diferență notabilă o pot face alegerile viitoare pe care aceasta le face. 

Fără îndoială, fiecare antreprenor își dorește ca afacerea sa să prospere. De aceea, în rândurile de mai jos, am detaliat cele mai importante decizii de care depinde succesul unui salon de frizerie:  

1. Utilizarea unei game profesionale de produse pentru îngrijirea și coafarea părului 

Atunci când plănuim dotarea unui salon de frizerie, gama de produse cu care lucrăm este primul aspect care merită amintit. De fapt, începând de la șampoane, balsamuri, uleiuri și până la ceara de păr, spray-uri fixative sau produse pentru grooming, calitatea articolelor este unul dintre principalele motive pentru care bărbații apelează la serviciile unei locații de acest gen. 

2. Dotarea salonului de frizerie cu mobilierul special creat în acest sens 

Pe lista pieselor de mobilier esențiale într-un salon de frizerie se numără scaunul de coafor, ucenicul și scafa. Totodată, chiar dacă la momentul de față, nu le mai este permis clienților să aștepte în incinta salonului, o bancă de așteptare sau câteva scaune confortabile sunt necesare ori de câte ori toate posturile de lucru sunt ocupate. 

Nici de oglinzi nu ne este permis să uităm, bineînțeles. În mod cert, mobilierul din salonul de frizerie contribuie într-o măsură destul de mare la confortul clienților, dar și la buna desfășurare a activităților de coafare, tuns, vopsit, etc. 

3. Diversificarea serviciilor 

Un alt motiv pentru care clienții vor alege un anumit salon în defavoarea celor ale competiției este gama de servicii. Cu cât aceștia beneficiază de mai multe opțiuni de înfrumusețare, de îngrijire și de relaxare, cu atât vor fi mai tentați să devină fideli salonului respectiv. 

Astfel, printre regulile de aur care contribuie la buna dezvoltare a unui salon de frizerie se numără și diversificarea serviciilor. Fie că se optează pentru un vapozon profesional pentru tratamente faciale, fie că bărbieritul este dus la nivel de artă cu ajutorul celor mai precise aparate de bărbierit și de contur, trebuie să se identifice ceea ce se potrivește pe deplin cu profilul salonului de frizerie și, implicit, cu cel al clienților săi. 

Așadar, după cum ne putem da seama, există numeroase modalități prin care un salon de frizerie poate să prospere, chiar și dacă ne raportăm la faptul că, în ultimul timp, acest domeniu a fost extrem de exploatat.  

În situația în care vă interesează dezvoltarea profitabilă a salonului, indiferent de regulile de mai sus după care vă ghidați, Barber-Store.ro este ajutorul ideal care vă va fi alături în acest proces.

Fiind un magazin online care se adresează în principal saloanelor de frizerie, acesta își întâmpină clienții cu profesionalism, produse de înaltă calitate, dar și cu tarife avantajoase. Prin urmare, accesați Barber-Store.ro și lăsați succesul să devină cel mai important capitol din povestea propriei afaceri. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/3-reguli-de-aur-pentru-buna-dezvoltare-a-unui-salon-de-frizerie