Adori mâncarea fast-food, dar ești vegan? PizzaPopeye.ro are soluția!

Falticeni - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Până și cel mai complicat task parcă se soluționează mai rapid, atunci când avem „stomacul plin”, nu-i așa?

Cu toții avem parte de acele zile lungi, în care chiar și după ce ajungem acasă de la job, treaba continuă. Cu toate acestea, imaginea unui blat pufos de pizza, ușor rumenit ne lasă gura apă și ne reține de la orice altă activitate. Nu, nu ți se întâmplă doar ție: fără îndoială, o pizza delicioasă, un kebab apetisant sau o shaorma demențială reprezintă fix piesa cheie și din puzzle-ul nostru în acest moment.

 În zilele cu poftă de ceva bun, lasă-ne pe noi să fim cei care au grijă de răsfățul papilelor gustative. 

Popeye Pizza & Kebab

Ei bine, deși fiecare dintre aceste sortimente sună incredibil (întocmai ca o dorință îndeplinită de un duh magic), principiile unui stil de viață vegan ne pot pune în dificultate ori de câte ori ne raportăm la mâncarea de tip fast-food. Acest lucru se întâmplă în principal din cauza faptului că, atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare, se promovează ideea conform căreia felurile de mâncare fast-food sunt bazate pe carne ca ingredient principal. 

Totuși, pentru că niciun gurmand nu merită să fie lipsit de gustul absolut savuros de pizza, shaorma sau kebab, restaurantul Popeye Pizza & Kebab vine cu rezolvarea perfectă pentru iubitorii de ceva bun. Astfel, pe pizzapopeye.ro, persoanele care optează pentru carne, vegetarienii și veganii fac casă bună împreună și, mai mult decât atât, se bucură de comandă în cel mai scurt timp posibil. 

Ce le propune pizzapopeye.ro veganilor? 

Indiferent dacă ții post, ești vegetarian sau vegan, pe pizzapopeye.ro găsești variantă ideală pentru a „prinde puteri”. Iată trei dintre cele mai populare sortimente ale acestui restaurant: 

Pizza de post cu dovlecel: cu un blat pufos, nici prea crocant și nici prea moale, alături de o combinație de ingrediente aromate (așa cum sunt ardeii kapia, ciupercile, măslinele, porumbul, vânăta și, nu în ultimul rând, dovlecelul) și un sos de roșii răcoros, această variantă de pizza poate fi exact impulsul de care aveai nevoie pentru o după-amiază excelentă. Fie că ești singur sau te bucuri de compania prietenilor, atât tu, cât și papilele tale gustative meritați din plin un răsfăț. Iar dacă „fără produse de origine animală” este ceea ce cauți atunci când iei masa, pizza de post cu dovlecel de pe pizzapopeye.ro reprezintă opțiunea perfectă pentru tine. 

Kebab cu falafel: inspirându-se din bucătăria libaneză, pizzapopeye.ro face din imposibil, floare la ureche. De aceea, sortimentul de kebab cu falafel este o alternativă gustoasă la kebab-ul clasic, pe care cu toții îl cunoaștem de zeci de ani. Acompaniat de cartofi prăjiți, salată de varză, ceapă, roșii, castraveți murați și maioneză vegetală, falafelul ne poartă cu gândul către meleaguri noi, pe care poate le vom vizita curând și în realitate.  

Shaorma cu falafel: chiar dacă e de post, rămâne tot „shaorma cu de toate”. Un amestesc revoluționar de roșii, castraveți, maioneză vegetală, falafel, salată de varză și cartofi prăjiți, sub învelișul unei lipii proaspete, shaorma cu falafel te scoate din încurcătură nu doar atunci când îți este foarte foame, ci și în cazul unei pofte acute. 

Uneori, mai avem nevoie de o aromă nouă. Tocmai din acest motiv, îți recomandăm cu încredere pizzapopeye.ro și deliciile sale culinare. De altfel, pe pizzapopeye.ro, totul e mai simplu. Pentru a comanda, nu ai nevoie decât de conexiune la internet și o foame/poftă stringentă: intri pe site, adaugi în coș felul de mâncare dorit, finalizezi comanda și într-un timp mai scurt decât te aștepți, o vei primi direct la tine acasă! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/adori-mancarea-fast-food-dar-esti-vegan-pizzapopeye-ro-are-solutia