Afecțiunile pielii nou-născuților – cum le putem combate?

BUCURESTI - 24 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

După ce toată așteptarea a trecut și te poți bucura de minunăția pe care ți-ai dorit-o atât de mult, dorești să fii sigură că cel mic este protejat și în singuranță, mai ales când este vorba de pielea sensibilă a acestuia. Curățarea și igienizarea hăinuțelor pentru copii pot părea ”o joacă de copil” însă, nerespectarea criteriilor recomandate de către dermatologi, poate afecta pielea copiilor într-un mod agresiv, pe termen lung.

Fericirea unei mame

Fericirea unei mame

 Alegerile ne definesc și ne aduc fericirea, atât nou, părinților, dar mai ales copilașilor! 

Puppa Kids

Cunoaștem foarte bine faptul că pielea micuților este extrem de sinsibilă, ce nu știm însă, este că în foarte multe cazuri, aceasta trebuie protejată într-o manieră mai specială, deoarece factori aparent inofensivi, precum hainele realizate din materiale sintetice sau detergenți care conțin compuși chimici destinați exclusiv curățării, pot aduce neplăceri micuților.

Cum ținem la distanță afecțiunile pielii nou-născuților?

Ei bine, ce pot face mămicile pentru a preveni apariția afecțiunilor pielii, aflăm în rândurile ce urmează.

Să aleagă, pentru început, produse de curățare identificate cu compuși naturali, care nu afectează pielea și aduc un plus de prospețime și durabilitate.

Specialiștii sunt de părere că mămicile trebuie să mizeze pe variantele destinate exclusiv spălării hainelor pentru bebeluși, aici subliniind faptul că, cel lichid se află pe lista preferatelor, deoarece se clătește mult mai bine de pe haine în coparație cu cel tip pudră. Detergenții ideali sunt cei care nu conțin parfum și sunt hipoalergenici, în plus, orice mămică poate dispune de un detergent exact pentru nevoile micuțului său.

Alegerile potrivite în materie de îmbrăcăminte pentru bebeluși

Mici, delicate și incredibil de frumoase sunt hăinuțele pentru nou-născuți, orice mămică este tentată să aleagă cele mai minunate modele, dar treuie cu precizie să țină cont de un aspect extrem de important și anume: materialul din care sunt confecționate.

Ei bine, în rândul dermatologilor, sunt frecvent întâlnite întrebările: ”Ce tip de haine provoacă iritații la nivelul pielii micuților?”, ”Ce tip de haine asigură temperatua optimă a organismului, fără a deveni sufocante?” și lista poate continua.

Pentru a proteja pielea nou-născuților este important să te focusezi pe alegeri care îți vor aduce satisfacție atât ție, (pentru că vei simți copilul fericit și liniștit), dar în mod special bebelușului.

Alege haine pentru nou-născuți din materiale naturale și organice, a căror proprietăți mențin sănătatea pielii și nu irită sau creează dinsconfort. În plus, te vei putea bucura de o durată de viață mult mai îndelungată a hainelor, calitățile acestora favorizând spălările îndelungate fără a se scamoșa sau deteriora.

Puppa Kids – brandul ales de mămici pentru calitățile excepționale ale hăinuțelor

Puppa Kids este brandul ce și-a dobândit renumele în urma aprecierilor venite din partea mămicilor de bebeluși, una dintre ele fiind chiar Adelina Pestrițu. De ce iubesc mămicile brandul Puppa Kids? Pentru că dispune de o gamă diversificată de articole vestimentare pentru baieței și fetițe din materiale naturale și organice, predominante fiind cele din bumbac dar și din fibră de bambus.

Pe site-ul lor, puppa.ro, se îmbină calitatea materialelor cu aspectul estetic, o singură privire este suficientă pentru a te putea îndrăgosti. Accesează chiar acum puppa.ro pentru că te așteaptă colecții spectaculoase de babynest-uri, papucei pentru copii, rochițe, jucării deosebite, mobilier din lemn și multe alte minunății, special aranjate pentru a transforma dorințele în realitate.