Ai gusturi deosebite și îți dorești un covor special? Iată după ce trebuie să te ghidezi

BUCURESTI - 18 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Când discutăm despre amenajări interioare, ne raportăm la o multitudine de schimbări ce vin să ne ofere starea de bine de care avem nevoie. Fie că ne dedicăm atenția sărbătorilor, sau dorim doar să modificăm și reîmprospătăm ceva, pentru ca ambientul să devină mai special, tindem să scoatem în evidență imaginea interioară a tuturor credințelor noastre, să se regăsească în micul univers căruia ne dedicăm zilnic. După ce criterii ne ghidăm atunci când alegem covorul, elementul central deosebit de care nu ne putem lipsi, vă vom prezenta în rândurile ce urmează.

 Suntem pregătiți să dăm „viață” locuinței tale! Cum? Prin intermediul celor mai iubite modele de covoare. 

Echipa Vreau Covor

Fiecare piesă decorativă din interiorul locuinței spune ceva despre modul în care ne raportăm la mediul extern, la lume, făpturi, diverse simboluri, culturi, toate interpretează roluri deosebit de importante, conturând amprenta noastră unică în forma unui decor perfect. Iată câteva idei ce te vor sprijini în decizia finală de achiziționare a covorului.

Este oportun să alegem o unică paletă cromatică?

Ei bine, dacă adori nuanțele de pământ și dorești cu ardoare ca acestea să se regăsească în design-ul interior, este o alegere deosebită, mai ales dacă sunt cele mai apropiate de nuanțele ce te reprezintă. Un covor care se pliază în acest tipar definit de preferințele tale, poate crea coeziune cu celelalte elemente decorative din încăpere foarte simplu. Iar dacă îți dorești un element puternic de legătură între toate acestea, optează pentru un covor cu imprimeu interesant care să evidențieze latura specială a fiecărei părți, și în definitiv a locuinței. 

O pată de culoare nu va strica niciodată

Cert este că mereu optăm pentru o nuanță de mobilier absolută, care să prezinte variații de nuanțe doar din aceeași familie. Nu este rău să mizezi pe minimalism, încă, indiferent că dorim să ne adaptăm trendurilor, sau nu, când discutăm despre mobilă, suntem conștienți de plenitudinea acestui complex de piese.

Pentru a înveseli abmientul, alege un covor cu un aspect cromatic diametral opus față de mobilier. Evidențiază puterea contrastelor profunde (în cazul în care te regăsești în această zonă) și oferă căminului confort, eleganță și frumusețea unicității și demonstrează că nu îți este teamă să abordezi și alte zone, aparte de cele neutre. Putem prezenta o urmă de teamă, însă, în definitiv căminul familiei trebuie să unească gusturi deosebite, idei fantastice și texturi versatile cu scopul de a compune un întreg personalizat.

Optează pentru nuanțe asemănătoare cu mobilierul

Dacă te regăsești în comebinații liniștite și calde, mizează pe un covor care să se completeze cu mobila. Caută să aduci locuinței o notă luxuriantă, posibilitățile sunt multiple, varianta cea mai avantajoasă în această cauză se regăsește într-un covor multicolor, cu un imprimeu spectaculos, unde să se regăsească și o particularitate din specificul mobilei.

Covorul în culori statement 

În ultimă instanță, o altă abordare optimă pentru un ambient debordant se regăsește în nuanțe statement. Culorile integrate în acest criteriu semnifică un decor relativ uniform din toate punctele de vedere. Există variante, iar aceasta se pliază perfect încăperilor în care se dorește echlibrul cromatic.

VreauCovor.ro soluționează impasul vizual în design-ul interior

În concluzie, zona unde ne plasăm cu gusturile în materie de design interior ne determină deciziile finale. „ Vreau Covor ” este brandul specializat în distribuirea unui complex de covoare impresionant, dedicat fiecărei încăperi din locuință. Dacă dorești să îmbraci căminul cu un aer glam sau mai mult natural, covoarele existente pe site-ul vreaucovor.ro surprind de la prima vedere.