Alegeți rafinamentul și eleganța stiloului Poenari pentru a-i răsfăța pe cei dragi

BUCURESTI - 7 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

A oferi cadou un stilou lucrat manual este o idee minunată pentru a-i bucura și impresiona pe cei dragi. Stiloul este un instrument de scris care reprezintă un cadou de calitate pe măsură, deoarece este un obiect care ne însoțește în viața de zi cu zi.

 Instrumentele de scris sunt înzestrate cu puteri incontestabile, care contopesc într-o armonie pătrunzătoare gândul și emoția.  

Poenari

Chiar dacă scrisul cu un stilou a devenit din ce în ce mai rar datorită popularității tehnologiei, plăcerea de a scrie cu un stilou de calitate rămâne prezentă în întreaga lume. 

Alegeți rafinamentul și eleganța stiloului Poenari

Stilourile sunt instrumente de scris rafinate care oferă o experiență unică de scris. Simțim stiloul alunecând pe hârtie, iar mâna adoptă mișcări fluide și plăcute, formând astfel un text plin de grație.

Folosirea unui stilou Poenari pentru a scrie vă permite să beneficiați de garanția unui scris perfect datorită peniței Poenari, care este realizată din oțel cu vârful din iridiu, disponibilă în trei variante de grosime a scrisului:
-tip F (Fine) cu scris subțire 0,5 mm - recomandată pentru scris cursiv-lent;
-tip M (Medium) cu un scris de 0,6-0,7 mm - recomandată pentru scris cursiv;
-tip B (Broad) cu scris de 0,8 mm - recomandată atât pentru scrisul cursiv cât și pentru semnături.

Un stilou este un instrument de scris care face parte din viața de zi cu zi a proprietarului său, așa că alegeți în semn de afecțiune să oferiți doar produse de calitate. Stilourile sunt creații elegante și moderne care vă permit să dăruiți un cadou unic și sofisticat. 

Cu toate acestea, va trebui să alegeți cu atenție ce model doriți să oferiți, deoarece inclusiv culoarea aleasă va avea un impact mare asupra persoanei căruia îl dăruiți. 

Detaliile mici reprezintă atât de multă atenție, ele sunt, de fapt, cele care vă permit să oferiți un obiect de scris unic. Luați în considerare adăugarea unei gravuri personalizate a stiloului pentru a fi siguri că oferiți un cadou de neegalat.

Personalizarea se realizează prin gravură cu laser pe capacul stiloului, paralel cu clama și pe partea stângă comparativ cu aceasta. Gravarea presupune arderea lemnului şi a lacului rezultând un text de culoare neagră, imposibil de şters. Pentru aurire sau argintare se folosește pulbere metalică combinată cu un liant ce se introduce în gravură.

Fiecare instrument de scris Poenari este însoțit de certificatul de autenticitate și garanție. Acesta conține informații despre stilou, seria unică și povestea Poenari.
Pe certificatul de autenticitate se poate trece numele persoanei pentru care a fost confecționat instrumentul de scris.

Un alt mare avantaj al unui stiloulu lucrat manual este modelul acestuia care conferă atât de multă eleganță purtătorului său. Astfel, stiloul Poenari este unul dintre accesoriile utile care ajută să completați ținuta, stilul și aspectul prestigios.

Pentru a alege modelul și culoarea unui stilou, trebuie să țineți cont de mai mulți factori, cum ar fi îmbrăcămintea, personalitatea și scrisul. Alegerea cadoului este bine să fie făcută cu grijă, mai ales atunci când natura surprizei este un stilou. Alegeți un stilou de calitate, deoarece acesta reprezintă extensia inimii care permite exprimarea sentimentelelor prin scris.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/alegeti-rafinamentul-si-eleganta-stiloului-poenari-pentru-a-i-rasfata-pe-cei-dragi