Allegria - noua colecție de stilouri prețioase de la Poenari la preț special de Crăciun

Suceava - 6 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Luna decembrie începe cu o veste bună de la Poenari.ro - lansarea noii colecții de stilouri de lemn denumită Allegria.

Cunoscutul brand Poenari aduce bucurie pasionaților de instrumente de scris speciale, unicat, prin lansarea unei noi colecții denumită Allegria. Creată special pentru femei, noua colecție de stilouri celebrează femeia - modernă, de succes; femeia care se bucură de viață, de libertate, de familie sau de carieră.

colectia stilouri poenari allegria

colectia stilouri poenari allegria

 Allegria - noua colecție de stilouri prețioase de la Poenari la preț special de Crăciun 

Poenari

Noile instrumente de scris sunt prețioase și elegante. Patru modele au prins contur în mâinile făuritorilor de stilouri: Allegria Infinita, Allegria Lirica, Allegria Primavera și Allegria Rossa.

Allegria Infinita este ca o bucurie infinită pentru cei care trăiesc viața la maxim. Allegria Lirica este ca o poezie dedicată femeilor. Allegria Primavera sărbătorește bucuria vieții sau renașterea la o nouă viață iar Allegria Rossa se prezintă sub cea mai feminină culoare - roșie, pentru celebrarea doamnelor puternice.

Toate cele patru stilouri au o formă subțire, se bucură de un finisaj deosebit și strălucesc asemenea unor bijuterii. Stilourile în culorile vibrante de mov, roșu, ivoire și verde deschis - mentă sunt completate perfect de penița și elementele metalice care sunt în culoarea roze.

Penița este realizată din oțel de calitate, conferind instrumentului de scris o durabilitate înaltă, iar vârful este realizat din iridiu, metalul perfect pentru penițe care vor rezista timpului și uzurii. Este placată cu aur roze, iar cumpărătorul poate alege dintre cele trei variante de grosime a ei, în funcție de scrisul preferat (cursiv, cursiv-lent sau scrisul pentru semnături).

Alimentarea cu cerneală a stilourilor se poate realiza prin intermediul convertoarelor sau a rezervelor universale. Colecția Allegria vine cu încă o bucurie la pachet, convertorul standard fiind inclus în prețul afișat.

Pe lângă stilourile din celelalte colecții Baron, Clasic, Alpha 36 și Alpha 25 și cele din noua colecție Allegria au imprimat pe capac brandul Poenari și se pot personaliza.

Poți alege tipul de peniță, tipul de cutie sau etui în care să fie îmbrăcate. Punctul forte al acestor instrumente speciale de scris aflate sub brandul Poenari este posibilitatea de a personaliza atât stiloul cu numele destinatarului, sau cu un cuvânt care îl caracterizează, modulul și cât și culoarea scrisului, iar cutia care îl însoțește poate fi personalizată cu un citat sau o urare din suflet. Mai mult, poți vedea în timp real cum va arăta produsul final, ca și cum ai fi făuritorul stiloului. Poți achiziționa și punga de cadouri, elegantă cu logo-ul brandului.

Femeia adoră să fie apreciată, să i se ofere atenție și cadouri. Iar acum, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun aveți ocazia să o surpindeți printr-un cadou prețios. Pe site-ul Poenari găsești instrumentul de scris din colecția Allegria, la un preț special de lansare: ai reducere de 100 lei la achiziționarea unuia dintre cele mai noi stilouri. Oferta este limitată!

De Crăciun dăruiți bucurie cu noile stilouri Poenari !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/allegria-noua-colectie-de-stilouri-pretioase-de-la-poenari-la-pret-special-de-craciun