Balsamul de barbă – produsul ideal pentru a păstra în formă toate tipurile de barbă

BUCURESTI - 26 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Atunci când barba are nevoie de hidratare, ne ducem cu gândul în mod natural spre un ulei de barbă.  Dar, te-ai gândit vreodată la balsamul pentru barbă? Acest produs, mai puțin renumit decât uleiul, este perfect pentru a avea grijă de barba ta și pentru a o repara.

Barber Store Romania

Barber Store Romania

Balsamul pentru barbă are mai multe funcții. În primul rând, vă permite să vă structurați barba și să disciplinați cele mai rebele fire de păr, datorită puterii sale de stilizare. Din acest motiv, este recomandat, mai degrabă, pentru bărbile a căror lungimi se situează în zona medie și lungă.  

Apoi, acesta hidratează și hrănește pielea, precum și firul de păr. Dar acțiunea sa nu se oprește aici: balsamul acționează ca un filtru și protejează de poluare și de razele UV. 

Indiferent de anotimp, barba va rămâne frumoasă și strălucitoare datorită proprietăților protectoare ale balsamului pentru barbă. 

În cele din urmă, acest produs realizat special pentru întreținerea firelor de păr, contribuie la menținerea corespunzătoare a aspectului bărbii, oferă mai mult volum, iar parfumul proaspăt si aromat îi conferă un efect final plăcut și fermecător. 

Din ce este făcut un balsam pentru barbă? 

În general, balsamul pentru barbă este un amestec de uleiuri vegetale precum: avocado sau argan, unt de shea, ceară de albine și parfum. 

În funcție de producător, puteți găsi balsamuri cu acțiuni specifice legate de compoziția lor sau cu tot felul de mirosuri foarte diferite. Depinde de tine să faci alegerea în funcție de nevoile și gusturile tale! 

În ce cazuri să îl utilizați? 

Balsamul pentru barbă este indicat pentru orice tip de barbă, dar este mai potrivit pentru barba medie și mai lungă, care are într-adevăr nevoie de mai multă hidratare și stilizare. În timpul zilei, puteți oricând să vă periați barba și va fi imediat disciplinată datorită balsamului mereu prezent. 

Bărbații care suferă zilnic de agresiuni ale factorilor externi, pot avea cu adevărat nevoie de un balsam pentru barbă pentru a-și proteja pielea și părul. De exemplu, dacă călătorești mult sau lucrezi în aer liber, balsamul pentru barbă este perfect pentru tine. 

Cum se aplică balsamul pentru barbă? 

Utilizarea balsamului pentru barbă se face în 3 pași simpli: 

1. Mai întâi, trebuie să iei suficient produs pentru a-ți putea modela barba cu ușurință. Dacă nu știi cât să folosești, aplică o cantitate mai mica în palmă până obții un rezultat bun; 

2. Încălzește ușor produsul în mâini, aplică balsamul pe toată barba, masându-ți pielea, fără a uita mustața, pentru a face ca produsul să pătrundă bine; 

3. Modelează-ți barba pentru a disciplina firele de păr rebele și pentru a păstra în formă barba. 

Datorită proprietăților hidratante și emoliente, acesta oferă strălucire, facând barba moale la atingere, iar barba ta este hrănită, hidratată și aranjată în doar câteva minute. 

Balsamul pentru barbă este cel mai potrivit pentru bărbații cu barbă, cu firul de păr rebel, des și aspru. 

Dar, unde găsim cea mai completă colecție de produse profesionale destinate îngrijirii bărbii? Barber Store România este răspunsul! Descoperă acum balsamul de barbă ideal tipului tău de păr, dar și multe alte surprize și reduceri săptămânale. BarberStore.ro este magazinul online care are grijă de dorințele pasionaților!