Barber-Store.ro - deoarece orice specialist are nevoie de un ajutor pe măsură!

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Dacă ar fi să ne gândim pentru o secundă la saloanele de frizerie, cu siguranță le vom încadra în categoria acelor locații în care ne simțim pe deplin relaxați, în care ne îmbunătățim aspectul fizic, dar și în care uităm complet de stresul din viața de zi cu zi.

masina de contur

masina de contur

 Nu ne abatem de la principiul nostru de bază, conform căruia, toți frizerii merită se bucure și să experimenteze calitatea celor mai bune ustensile profesionale.  

Barber Store

Ei bine, magia din spatele unei coafuri reușite, care ne crește nivelul de încredere în sine, dar și care ne aduce feedback-uri pozitive din partea celor din jur, ține atât de talentul și de pasiunea unui hairstylist, cât și de produsele și ustensilele cu care acesta lucrează.  

Astfel, în cadrul unui salon de frizerie, calitatea nu este un aspect ușor de ignorat, mai ales dacă de acest factor depinde și gradul de mulțumire al clienților. Totuși, în ceea ce privește alegerea produselor profesionale pentru îngrijirea părului, dar și a celor mai apreciate instrumente de styling pentru bărbați, resursele online ne pot pune în dificultate, deoarece nu toate variantele disponibile pe piață se bucură de aceeași calitate. 

Din acest motivBarber-Store.ro se dovedește un real ajutor nu doar pentru hairstyliștii începători, ci și pentru cei experimentați, care, pe lângă pasiunea pentru acest domeniu, mai au un lucru în comun: dorința de a le oferi clienților lor doar ceea ce este mai bun. 

De la dezinfecția corespunzătoare la crearea unor tunsori de excepție 

Orice specialist în arta părului știe că dotarea unui salon de frizerie este un proces amplu, care implică atenție la detalii. Totodată, pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime, de maximă siguranță, un hairstylist trebuie să achiziționeze categorii diversificate de produse pentru frizerie, începând de la cele ideale pentru dezinfecție și sterilizare și până la consumabile sau aparate de tuns profesionale. 

Barber-Store.ro este un magazin online extrem de complex, care asigură o gamă completă de articole necesare în orice salon de frizerie, scutind profesioniștii de căutarea acelor produse cu adevărat excepționale. 

Prețuri avantajoase și reduceri promoționale în mod constant 

Pe lângă faptul că Barber-Store.ro oferă un raport optim între calitatea și prețul produselor disponibile, site-ul cuprinde o secțiune dedicată special reducerilor de prețuriîn așa fel încât cei interesați să poată face cumpărături inspirate pentru propriul salon de frizerie. 

Pe de altă partefiecare sesiune de shopping pe Barber-Store.ro le aduce clienților fideli puncte bonus, în funcție de valoarea totală a comenzii efectuate, puncte pe care le pot folosi ulterior în achiziționarea altor articole de frizerie de pe site. 

Branduri renumite, apreciate de către experții în înfrumusețare 

Pentru a putea alege ceea ce li se potrivește cel mai bine spre realizarea unor tunsori și coafuri pe măsura așteptărilor clienților, hairstyliștii trebuie să aibă cât mai multe variante. Barber-Store.ro se bucură de ofertele unui număr însemnat de branduri, renumite în domeniul înfrumusețării, așa cum sunt: BaByliss, Wahl, NishMan, Andis, Parker, Euromax, Cricket, Jorgen, Tip Top, Barbicide, Just Water, Tru Barber, Renée Blanche, Uppercut Deluxe și nu numai. 

Așadar, pentru dotarea salonului de frizerie de la A la Z, cu produse profesionale și de înaltă calitate, Barber-Store.ro se dovedește mâna de ajutor de care orice hairstylist are nevoie! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/barber-store-ro-deoarece-orice-specialist-are-nevoie-de-un-ajutor-pe-masura