Barber-Store.ro – furnizorul principal al saloanelor din România

BUCURESTI - 17 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

În domeniul înfrumusețării, concurența este deosebit de acerbă. Întrucât zi de zi se deschid porțile unui nou salon de frizerie sau de înfrumusețare, gata să cucerească preferințele consumatorilor, proprietarii locațiilor de beauty deja existente sunt nevoiți să găsească noi variante de a-și menține clienții fideli.

Barber Store Romania

Barber Store Romania

 Produsele necesare sau mega iubite ajung la tine mai repede decât îți poți imagina!  

Barber Store România

Pe lângă experiența personalului, gama de servicii oferite sau ambientul general, furnizorii reprezintă baza de la care pornesc atuurile unui salon de frizerie. De ce? Ei bine, o locație de beauty are în permanență nevoie de o gamă profesională de produse, dar și de un raport excelent între prețurile și calitatea acestora, astfel încât afacerea să supraviețuiească în condițiile impuse de competitorii mai puternici.

Dintre toți furnizorii de profil, magazinul online Barber-Store.ro se menține la înălțime sezon de sezon. Care sunt principalele motive pentru care proprietarii saloanelor de frizerie colaborează constant cu acest furnizor de excepție?

Gamă diversificată de produse profesionale necesare în orice salon de frizerie

Începând de la piesele de mobilier specifice, produsele pentru îngrijirea părului, a bărbii sau a mustaței și până la aparatură, ustensile sau consumabile, Barber-Store.ro reprezintă un magazin online complex, din care orice salon de frizerie se poate aproviziona cu succes.

Totuși, varietatea de produse nu este singurul avantaj cu care Barber-Store.ro îi întâmpină pe antreprenorii din domeniu. De asemenea, acest magazin online cumulează ofertele unor branduri de top, dintre care amintim următoarele: BaByliss, NishMan, Andis, Wahl, Pop Barbers, Elegance, Euromax, Cricket, Sibel, Made for the blade, K-Concept, etc.

Prețuri avantajoase

Întotdeauna se va ivi o nouă necesitate într-un salon de frizerie, fie că este vorba despre articolele de natura consumabilelor, despre un aparat de tuns mai modern sau mai practic sau despre încă o scafă pentru spălarea părului.         

Așadar, toate acestea costă și, bineînțeles, alături de salariile angajaților, de taxele ce trebuie plătite la stat sau de cheltuielile cu utilitățile, sumele necesare pentru continuitatea afacerii pot atinge valori destul de însemnate.

Prin urmare, pe lângă avantajele de mai sus, majoritatea proprietarilor de frizerii își îndreaptă atenția către oferta magazinului Barber-Store.ro și datorită prețurilor mici. În comparație cu alți furnizori, Barber-Store.ro reduce săptămânal prețurile a numeroase produse. Totodată, clienții pot apela la opțiunea de finanțare: este vorba despre posibilitatea de a cumpăra în rate, beneficiind de până la 12 rate fără dobândă pentru întreaga gamă de produse de pe site.

Livrare record în 24 de ore de la confirmarea comenzii

În anumite momente, apare o nevoie stringentă, de care depinde buna funcționare a salonului. Poate fi o nuanță specifică la vopseaua de păr care s-a epuizat, articole de igienizare sau o mașină de contur.

Indiferent de necesitate, Barber-Store.ro livrează produsele din stocul propriu, sens în care comenzile plasate înainte de ora 18:00 sunt expediate în aceeași zi. Mai mult decât atât, transportul este gratuit în cazul comenzilor ce depășesc valoarea de 500,00 de lei.

Luând în calcul toate aspectele prezentate mai sus, ne putem da seama cu ușurință de ce magazinul online Barber-Store.ro este considerat furnizorul preferat al saloanelor de frizerie și de înfrumusețare din România.