Barber-Store.ro rămâne și în 2021 partenerul de încredere al frizeriilor

BUCURESTI - 27 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

La fel cum se întâmplă și în modă, atunci când vorbim despre domeniul înfrumusețării, schimbările sunt absolut radicale de la un sezon la altul sau de la o perioadă la alta. Totuși, tendințele nu se referă doar la cele mai moderne tunsori, look-uri sau variante de aranjare a bărbii, ci și la tehnicile adoptate de către hairstyliști sau barberi. Până la urmă, de aceștia depinde în mare măsură înfățișarea celorlalți, nu-i așa?

Barber Store Romania

Barber Store Romania

 Talentul de reprezintă, însă alături de instrumentele potrivite vei face istorie în domeniul în care activezi.  

Barber Store România

Așadar, tuturor celor care activează în acest domeniu nu le rămâne decât să fie în permanență la curent cu cele mai noi trenduri, tehnici și metode de îmbunătățire a activității.

Întrucât anul 2020 a fost un an deosebit de critic pentru majoritatea proprietarilor de saloane de înfrumusețare și frizerii, 2021 poate fi privit drept un an al îmbunătățirii serviciilor și, bineînțeles, al fidelizării clienților. Cu alte cuvinte, avem în discuție continuitatea unei afaceri, precum și necesitatea de a progresa. Și cum poate câștiga teren un salon de frizerie dacă nu prin fundamentarea unor parteneriate solide cu furnizorii săi?

Magazinul online Barber-Store.ro – mereu în întâmpinarea saloanelor de frizerie românești

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, fiecare salon de frizerie sau de înfrumusețare are nevoie de un partener pe măsură pentru a câștiga încrederea clienților săi. Ei bine, în România, alături de Barber-Store.ro se leagă cele mai puternice parteneriate.

Este vorba, în primul rând, despre multiplele avantaje cu care acest magazin vine în întâmpinarea tuturor antreprenorilor din sectorul beauty. Astfel, pe lângă garanția calității și a profesionalismului, pe Barber-Store.ro tendințele primează. Fie că ne raportăm la cele mai revoluționare tehnologii de tăiere sau de aranjare a părului, fie că avem în vedere ustensilele unor branduri de renume sau, pur și simplu, produsele care îmblânzesc chiar și cel mai rebel tip de păr, acest magazin nu face niciodată excepție de la regulă.

Timpul parcă se scurge mai greu atunci când se impune aprovizionarea stocului de produse din cadrul frizeriei, iar comenzile înregistrate întârzie să apară. Fără îndoială, această situație descrie numeroase experiențe ale hairstyliștilor, mai ales în lunile de vară, când saloanele sunt aglomerate. Cu Barber-Store.ro, livrarea comenzilor se realizează într-un timp record în toate localitățile din țară, în așa fel încât în doar 24 de ore produsele atât de necesare să ajungă la destinație. Tot aici, merită amintit și faptul că transportul este gratuit, atât timp cât se atinge suma de 500,00 de lei.

Cu toate acestea, avantajele de mai sus nu sunt suficiente. De aceea, magazinul online Barber-Store.ro a adunat pe rafturile sale virtuale articolele unui număr impresionat de branduri celebre, poziționate în topul preferințelor hairstyliștilor din întreaga lume. Ne referim la nume precum Andis, Wahl, Nishman, BaByliss, Euromax, Renee Blanche, Uppercut Deluxe, Derby, Sibel, Dr. Mayer, DapperDan și lista poate continua.

Cu siguranță, cifrele vorbesc de la sine: nu mai puțin de 25.000 de comenzi onorate în ultimele 12 luni, peste 10.000 de clienți, peste 1.000 de produse constant disponibile în stocul propriu, dar și recomandări de la cei mai buni frizeri din România.

Prin urmare, concluzia este că Barber-Store.ro rămâne și în acest an partenerul de încredere al saloanelor de frizerie din țara noastră, ajutându-le să domine preferințele clienților lor!