Brandul Mihai Ghețău Collection este prezent acum și în mediul online!

BUCURESTI - 10 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Ce femeie nu iubește pantofii, în special dacă ne raportăm la acele modele moderne, confecționate din piele naturală de înaltă calitate? Ei bine, în acest an, venim cu o veste extrem de bună pentru pasionatele de modă, care nu ratează nicio ocazie pentru a arăta extraordinar: este vorba despre brandul de încălțăminte feminină de lux Mihai Ghețău Collection, care, de curând, a devenit prezent și în mediul online.

 Croiește-ți traseul mult visat alături de pantofii ideali! Zâmbește, simte-te bine și dă voie feminității să te reprezinte în totalitate! 

Mihai Ghețău

Fără îndoială, alături de Ghetau.ro, cumpărarea pantofilor preferați devine cu mult mai facilă, modelele de încălțăminte din cadrul site-ului fiind extrem de ușor de vizualizat și de analizat în detaliu. Cu toate că povestea pantofilor Ghețău a început în anul 1966, cu peste patru decenii în urmă, modernizarea atelierului și lansarea producției la nivel național a avut loc în anul 2005, atunci când Mihai Ghețău i s-a alăturat tatălui său, Andrei Ghețău, în crearea unei linii de încălțăminte de lux

Întrucât procesul de producție are la bază atât tehnici și utilaje performante, cât și materiale durabile, calitatea produselor disponibile pe Ghetau.ro nu poate fi contestată. De altfel, brandul Mihai Ghețău Collection este un adevărat pioner în ceea ce ține de încălțămintea feminină, combinând armonios tehnicile handmade de realizare a pantofilor cu cele moderne, în așa fel încât rezultatul final să depășească așteptările fashionistelor. 

Profită de reducerea de 10% de bun venit pe Ghetau.ro! 

Odată ce accesăm site-ul Ghetau.ro, imaginile pantofilor care poartă amprenta acestui brand vorbesc de la sine. Astfel, design-ul modern, nuanțele vibrante și atenția la detalii vor cuceri chiar și cele mai pretențioase gusturi. 

Însă, pentru că aspectul încălțămintei nu este singurul criteriu decisiv în procesul de cumpărare, Mihai Ghețău Collection colaborează în permanență cu cele mai profesioniste firme din domeniu, care produc materii prime și calapoade comode. 

Prin urmare, deoarece pe Ghetau.ro, mulțumirea clienților este prioritară, orice iubitoare de pantofi beneficiază de o reducere de bun venit de 10% la modelul preferat de încălțăminte de lux. Mai mult decât atât, în această perioadă, articolele disponibile pe site se bucură de prețuri promoționale, deosebit de avantajoase în raport cu nivelul înalt de calitate.  

Fie că pornim în căutarea pantofilor perfecți pentru un eveniment important, în cadrul căruia trebuie să respectăm un anumit cod vestimentar, fie ne dorim actualizarea garderobei în ton cu tendințele actuale din modă sau, pur și simplu, rochia preferată din această vară merită o pereche de sandale pe măsură, Ghetau.ro ne întâmpină cu o gamă diversificată de încălțăminte de lux, confecționată din piele naturală, care să ne completeze outfit-urile și, de asemenea, care să ne ofere un plus de feminitate. 

Și ce reprezentantă a sexului frumos poate refuza o asemenea ofertă? Dacă și tu îți dorești să obții un look impecabil, fără cusur, atunci nu mai sta pe gânduri: tot ce trebuie să faci este să accesezi Ghetau.ro, să îți alegi varianta preferată de pantofi sau de sandale (sau ambele, de ce nu?) și să beneficiezi de reducerile din acest sezon. Nu uita nici de discount-ul de bun venit de 10%, care, în mod cert, este un avantaj ispititor!