Brandul Poenari surprinde cu oferte inedite în luna iubirii

BUCURESTI - 31 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

În perioada 1-14 Februarie, brandul Poenari își surprinde clienții cu promoții de 20% la o listă de produse selecționate, pentru a reaminti de plăcerea de a dărui cadouri inedite celor dragi. Ofertele sunt disponibile în limita stocului disponibil pe Poenari.ro.

Valentine's Day Sales

Valentine's Day Sales

Luna februarie este dedicată iubirii. Fie că este vorba despre Valentine’s Day sau de tradiția românească a zilei de Dragobete, în aceste zile oamenii își lasă sufletele libere în fața dragostei și își îndreptă atenția asupra celor pe care îi iubesc necondiționat.


Magazinul Poenari se remarcă pe piață cu produsele sale de calitate superioară, realizate din materiale premium precum lemnul sau aurul masiv de 18k. De asemenea, acesta este recunoscut și pentru cadourile personalizate care exprimă eleganță și rafinament.
Brandul românesc Poenari celebrează luna iubirii și vine în ajutorul tuturor cu idei inedite de cadouri, gata să fie dăruite din toată inima. Stilourile de lux pot fi personalizate și oferite pentru a arăta apreciere și dragoste față de ceilalți.


Produse selecționate pentru campania de Valentine’s Day


În campania de Valentine’s Day Sales se regăsesc stilourile Alpha 25 Floral și Alpha 25 Shadows. Cele două instrumente de scris oglindesc energia creatoare a iubirii. Alpha 25 Floral prin delicatețea nuanțelor și designul elegant este o reprezentare a energiei feminine, iar Alpha 25 Shadows este o reprezentare a energiei masculine prin nuanțele sale pătrunzătoare și impunătoare.


Printre alte produse ce fac parte din ofertă se regăsesc și Alpha 36 Glamour, Alpha 36 Sunny White și Alpha 36 Navy Blue. Primele două reprezintă un dar deosebit pentru o femeie specială care respectă calitatea și are așteptări de la partenerul ei. Cu un design simplu, dar elegant prin detaliile sale, instrumentele de scris sunt potrivite pentru o femeie iubitoare de artă și finețe.


Apoi, stilourile Alpha 46 Leader, Alpha 46 Deep Sea și Alpha 46 Words au de asemenea un preț promoțional și reprezintă un cadou ideal pentru un bărbat elegant, care apreciază rafinamentul. Gama Alpha 46 are un design cu accente masculine, iar penița stiloului poate fi realizată din aur masiv de 18k, la cererea cumpărătorului.


La 20% reducere se află și stilourile Allegria Infinita și Allegria Rossa. Colecția Allegria celebrează frumusețea feminină și accentuează imaginea femeii moderne căreia nu îi este frică să se arate în fața lumii.


Un pix elegant, realizat la standarde înalte de calitate poate fi un cadou deosebit pentru persoana iubită. Pe Poenari.ro se găsesc pixurile Alpha Glamour și Alpha Gentelman la un preț promoțional de Valentine’s Day. Cele două pixuri, prin culorile specifice de roșu și negru reprezintă perechea perfectă și sunt un cadou deosebit pentru Ziua Îndrăgostiților.


În plus, fiecare stilou marca Poenari vine însoțit de o cutie de protecție și un etui realizat din piele ecologică. Cele două accesorii pot fi personalizate de echipa Poenari la cererea clientului.


Prin urmare, în prima jumătate a lunii februarie se pot achiziționa produsele Poenari la un preț promoțional, iar instrumentele de scris pot fi oferite cadou celor mai speciale persoane cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sau Zilei de Dragobete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/brandul-poenari-surprinde-cu-oferte-inedite-in-luna-iubirii