Cadoul ideal pentru un absolvent de liceu!

BUCURESTI - 26 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Ai urmărit cum de-a lungul anilor copilul tău drag s-a pregătit pentu a deveni un om de succes. Ai văzut cum a depus eforturi pentru a-și îndeplini dorințele de a deveni un om “mare”. Ești cu siguranță mândru de el, iar acum în prag de absolvire a liceului te-ai gândit că este o ocazie perfectă să îi arăți că apreciezi dăruira cu care a parcurs acești ani încărcați de liceu.

Poenari- stilouri lucrate manual

Poenari- stilouri lucrate manual

 Cuvintele sunt scrise pentru a exprima forma unică a gândurilor! 

Poenari

Alege să îi oferi un dar care îi va fi de folos în viitor, atât la facultate cât și în viața de zi cu zi. Un cadou ideal este un stilou unicat, personalizat, astfel că va fi un cadou personal, dăruit din inima și primit cu mare bucurie, dar care va da bine în orice împrejurare. Copilul tău va simți aprecierea și totodată încurajarea ta pentru drumul și cariera pe care si-a ales-o, lucru foarte important pentru el, motivându-l să continuie în aceiași manieră.

Urmează o nouă etapă în viața acestuia și de asemenea și a ta. Odată cu începutul facultății copilul se maturizează și începe să își ia viața în propriile mâini. Facultatea presupune mult studiu, și ori de câte ori va ridica stiloul va fi cu gândul la tine. Stilourile Poenari sunt considerate accesorii prețioase, așadar oriunde va merge, va face o impresie bună.

 

De ce e potrivit să oferi unui proaspăt ablsolvent, viitor student, un stilou de lemn personalizat?

Pe lângă faptul că se va simți apreciat îi vei spori și încrederea în sine. Un astfel de cadou, fără îndoială, nu îl primește oricând sau de la oricine. Nu este darul tipic cumpărat de la oricare magazin. Copilul tău care acum a devenit un tânăr în toată regula, va conștientiza ca dăruiești acest instrument de scris din suflet.

Își va aminti de perioada de început al școlii când avea nevoie de ajutorul tău să învețe scrisul cu stiloul. Parcă te năpădesc tot felul de sentimente de nostalgie, nu-i așa?

Să îi oferi un stilou unui proaspăt asolvent de liceu poate reprezenta un mesaj subconștient pentru acesta și anume faptul că îl susții necondiționat indiferent de deciziile pe care le va lua.

Îl poate folosi și ca pe un accesoriu, nu doar ca pe un instrument de scris. Deși va fi o adevărată plăcere să folosească stiloul Poenari la cursurile ce vor urma, să își lase gândurile să curgă pe hârtie, dar va păstra stiloul pe aproape în fiecare moment ca pe un accesoriu indispesabil. Va oferi un plus de eleganță și rafinament. Dacă este vorba despre o persoană care adoră să iasă în evidență prin detalii mici, cu sigurnață îl va considera cadoul ideal.

Poenari.ro îți pune la dispoziție o colecție de stilouri din care să alegi pentru copilul tău dar și pentru tine, cel mai potrivit personalității și stilului vostru. Poți chiar să îți iei un stilou la fel cu cel pe care vrei să îl dăruiești copilului tău pentru a întări legătura părintească dintre voi. Vei simți dragostea acestuia cum te năpădește și vei fi inundat de un val de fericire constant când îți va reaminti de darul pe care i l-ai oferit.