Cadoul ideal pentru un nou-născut

BUCURESTI - 17 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu toții am experimentat măcar odată în viață, sentimentul de nostalgie care derivă din vestea venirii pe lume a unui copilaș, și mai ales, când un om drag inimii anunță această întâmplare minunată. Această persoană, se întâmplă de cele mai multe ori să fie cea lângă care am copilărit, sau poate, chiar sora alături de care am împărtășit cele mai extraordinare amintiri.

Noul membru al familiei

Noul membru al familiei

 Primele daruri pentru o viitoare mămică sunt cele care stârnesc emoții profund copleșitoare.  

Puppa Kids

Ei bine, această veste vine, negreșit, cu dorința persistentă de a procura un mic cadou, însă, de cele mai multe ori, dubiile nu încetează să apară, pentru că știm foarte bine faptul că, atât magazinele online de profil, cât și cele fizice dispun de nenumărate variante, de la îmbrăcăminte pentru copii, la încălțăminte, mobilier, obiecte necesare în primele luni de viață, iar lista poate continua.

Care sunt cele mai apreciate cadouri, dar și cele mai utile, bineînțeles, aflați în rândurile ce urmează.

Există posibilitatea ca odată cu primirea veștii, să se instaleze un mare semn de întrebare, care ar pune pe oricine în postura de a cerceta mult mai bine variantele accesibile disponibile pe piață, care să dispună de un echilibru convenabil în raportul calitate – preț, și, bineînțeles, utilitatea și aspectul estetic să fie pe măsura așteptărilor.

Cu certitudine, primul cadou pe care îl puteți face cu desăvârșire unei mămici aflate la început de drum este sprijinul moral. Femeile simt nevoia să își împărtășească bucuriile, motiv pentru care, prezența și interesul față de situație va fi un deosebit dar ce nu poate fi trecut cu vederea.  

Pături din fibră de bambus

Odată cu apariția unui nou-născut, apar și o serie de incertitudini și griji referitoare la siguranța și sănătatea copilului. Având în vedere că primele luni de viață sunt o adevărată provocare pentru ambii părinți, nevoia de a ptoteja este accentuată, așa că pentru a le fi de folos prin darul oferit, alege o pătură din fibră de bambus.

Păturile realizate din fibră de bambus, îmbină confortul cu o selecție de calități ce susțin sănătatea pielii micuților, cum ar fi: proprietățile antibacteriene, antialergice și antifungice. Fiind extrem de versatile, acestea pot fi utilizate chiar și pentru înfășatul nou-născutului, fiind ideale pentru orice anotimp și context.

Hăinuțele – alegerea cu care nu dai greș niciodată

Dacă te afli în postura de a fi o prietenă, soră sau o rudă apropiată, primul gând care îți apare în minte, cu siguranță are legătura cu alegerile pe care le vei face în materie de hăinuțe, care sunt extrem de adorabile, cu modele vesele și imprimeuri din cele mai deosebite. Ești tentată de o sumedenie de modele, însă, alegerea perfectă stă în stabilirea câtorva criterii simple, care te vor conduce către o decizie înțeleaptă.

Orientează-te spre body-uri din bumbac, compleuri și costumașe care nu necesită un efort deosebit la îmbrăcare și dezbrăcare. Urmărește ca hăinuțele să fie cu câteva mărimi mai mari, pentru că procesul de creștere este extrem de rapid în primele luni, iar cel mic are nevoie, îndeosebi, de confort. Evită elasticele strânse, pentru că pot provoca iritații neplăcute și, totodată întrerup circulația sângelui.

Printre cele mai căutate articole de îmbrăcăminte pentru nou-născuți, se numără cele cu închidere pe bază de capse, cele care necesită a fi îmbrăcate prin intermediul căpușorului nu sunt cele mai recomandate.

Un brand care susține confortul, bună-starea și sănătatea pielii micuților este Puppa kids . Pe puppa.ro te bucuri de un univers spectaculos dedicat micuților, în special proaspetelor mămici. Puppa Kids este brandul care alege cu atenție fiecare element, de la calitate, la cusături, modele și dimensiuni. Puppa.ro este magazinul online care susține într-un mod deliberat, valoarea clipelor unice chiar din primele zile de viață.