Când e momentul potrivit pentru implementarea unui magazin online? Află de ce afacerea ta trebuie să își fundamenteze prezența în mediul online!

BUCURESTI - 19 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

De cele mai multe ori, atunci când ne aflăm în fața unei decizii importante, avem tendința de a ne întreba dacă este momentul oportun spre a face o astfel de alegere. Bineînțeles, acest aspect este valabil și în ceea ce privește implementarea unui business online.

Plan marketing - Ecom Digital

Plan marketing - Ecom Digital

 Cu Ecom Digital ai toate serviciile magazinului tău online într-un singur loc. 

Ecom Digital

Cum poți dispune de siguranța că perioada aleasă este cea mai potrivită pentru a te axa din punct de vedere profesional asupra mediului online? Răspunsul îl vei găsi în rândurile următoare:

Ai o idee nouă de afaceri

Dacă tocmai te-ai decis să pui bazele unei afaceri, atunci poți economisi resurse financiare, optând direct pentru numeroasele variante disponibile în mediul online. Fie că este vorba despre un site web de prezentare sau despre un magazin online, bugetul necesar implementării acestora este semnificativ mai mic decât cel implicat în forma tradițională de fundamentare a unui business.

De asemenea, în mediul digital vei dispune de mult mai multe facilități în ceea ce privește atragerea clienților și poziționarea afacerii în topul preferințelor acestora.

Clienții tăi sunt deja prezenți în mediul online

La ora actuală, majoritatea persoanelor petrec cea mai mare parte a timpului liber în mediul online. Acest aspect se datorează numeroaselor resurse pe care internetul ni le pune la dispoziție spre a ne simplifica considerabil viața, dar și avansului tehnologic cunoscut de principalele dispozitive mobile și electronice.      

Dacă iei în calcul acest fapt, iar media de vârstă a clienților tăi corespunde cu cea a principalilor utilizatori din mediul online, atunci soluția de care are nevoie afacerea ta spre a se dezvolta armonios este propria prezență în zona digitală.

Piața pe care activezi este supra-saturată de principalii tăi competitori

Ei bine, nu spune nimeni că în mediul online concurența este mai puțin acerbă decât în mediul fizic. Totuși, aici, te bucuri de mult mai multe opțiuni spre a crește gradul de notorietate al business-ului tău, spre a câștiga noi clienți și spre a-i fideliza pe cei deja existenți. De asemenea, succesul nu va mai fi atins doar de afacerea care beneficiază de poziționarea cea mai bună sau de vechime pe piața respectivă.

În mediul online există loc pentru toate domeniile de activitate, dar și pentru toate ideile pe care le ai. Începând de la instrumentele specifice activității de SEO (optimizarea motoarelor de căutare) și până la uneltele oferite de principalele rețele de socializare (Facebook, Instagram, etc), afacerea ta poate găsi păși mai ușor spre succes.

Nu dispui de un buget suficient pentru mijloacele tradiționale de publicitate

Atunci când vine vorba despre dezvoltarea armonioasă a unui business, un lucru este cert: publicitatea trebuie să reprezinte o activitate constantă asupra căreia să îți direcționezi atenția și eforturile.

Ei bine, în mediul online, mijloacele publicitare sunt considerabil mai ieftine decât cele tradiționale, fiind, totodată, și mai eficiente în ceea ce ține de poziționarea afacerii pe piață.

Te-ai decis că acum este momentul ideal spre a te orienta asupra mediului online? Atunci nu mai ezita și contactează o firmă specializată în marketing digital.

         Un bun exemplu în acest sens este www.ecomdigital.ro – o agenție completă de marketing digital care îți poate soluționa cu ușurință orice dificultate legată de fundamentarea unei prezențe în mediul online, începând de la implementarea unui site web, a unui magazin online, promovarea online, analiza concurenței, identificarea avatarului clientului ideal și nu numai. Nu lăsa pe mâine succesul afacerii tale: accesează ecomdigital.ro spre a primi toate soluțiile de care ai nevoie!