Care sunt tendințele culinare în timpul pauzelor de masă?

Falticeni - 23 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

În timpul săptămânii, foarte mulți angajați preferă să-și comande prânzul la birou decât să meargă la restaurante. Iar acest lucru este un avantaj, deoarece economisesc timp și astfel pot dedica mai mult timp muncii lor și, în plus, nimănui nu-i place să stea blocat în trafic în timpul orelor de vârf pentru a putea merge la masă.

 Pentru zile pline și aglomerate, îți recomandăm un repaos în care să te încânți cu specialitățile restaurantului nostru!  

Popeye Pizza & Kebab

La pizzapopeye.ro puteți să comandați foarte simplu produsele din meniul pus la dispoziție online și apoi să vă bucurați de masa luată împreună cu colegii de muncă. În cele din urmă, este o opțiune foarte bună pentru a vă cunoaște mai bine colegii și a petrece mai mult timp împreună, schimbând astfel informații și idei.

Ce să comandați pentru o masă la serviciu?

În companii, foarte mulți angajați caută de obicei idei noi pentru mesele lor din timpul pauzelor. În timp ce unii încă preferă să cumpere produse din supermarket-uri sau sandvișuri de la brutării, din fericire, au început să apară din ce în mai multe opțiuni mult mai variate. Printre tendințele momentului, Popeye Pizza&Kebab vă oferă nu doar pizza ci și kebab , salate și meniuri complete, care se adaptează la gusturile clienților. Ce alternative aveți la Pizza Popeye&Kebab?

Bucătarii de la Pizza Popeye&Kebab vă oferă mai multe variante de produse, astfel încât să aveți o masă variată și delicioasă. Puteți comanda de pe site-ul pizzapopeye.ro nu doar pizza, kebab și salate, ci și shaorma la lipie, meniuri, cartofi prăjiți și băuturi. Descoperă Popeye pizza&kebab

Popeye Pizza&Kebab este specialistul în pizza și kebab, realizate din ingrediente și produse de calitate. În ceea ce privește pizza, vă oferă posibilitatea de a alege dintre mai multe sortimente și mărimi disponibile.

De asemenea, în meniu se regăsesc tipuri precum: kebab-ul simplu, kebab-ul la farfurie care conțin cartofi prăjiți, salată de varză, ceapă, roșii, castraveți murați, kebab pui, chiflă și kebab cu falafel (de post), care conține: cartofi prăjiți, salată de varză, ceapă, roșii, castraveți murați, falafel, maioneză vegetală.

Prin aceste rețete, Popeye Pizza&Kebab și-a propus să revoluționeze lumea pizzei și a kebab-ului și să schimbe atitudinea consumatorilor față de acestea. Pe lângă kebab, Popeye Pizze&Kebab vă oferă și alte meniuri. Puteți comanda un meniu complet, format din aripioare picante, aripioare premium, șnițel de pui, crispy, burger și mai multe sortimente de băutură.

Salata - cea mai bună alegere pentru a avea o masă echilibrată

Iubitorii de salate vor putea comanda salata casei, salata bulgărească, salata cu ton, salata cu fasole roșie și salata asortată. Fie că este vorba de un sezon de vară sau sezonul rece, acestea favorizează întotdeauna o masă echilibrată. Pe site-ul pizzapopeye.ro, puteți comanda produsele online pe care le doriți foarte simplu, rapid și ușor. Cu doar câteva click-uri, acestea sunt livrate la adresa dorită cât mai curând posibil. Și, în cele din urmă, trebuie menționat că livrarea fiecărei comenzi este gratuită și se efectuează cât mai repede posibil. Puteți plasa comenzile în orice moment și le puteți comanda atât la domiciliu, cât și la locul de muncă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/care-sunt-tendintele-culinare-in-timpul-pauzelor-de-masa