Cât de eficientă este perna pentru alăptare?

BUCURESTI - 24 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Perna pentru alăptare este cel mai bun aliat al mămicilor. Aceasta este foarte utilă și chiar esențială în viața proaspetelor mămici. Funcțiile sale multiple vă permit alăptarea clasică, hrănirea cu biberonul într-o manieră confortabilă și în siguranță.

Puppa Kids

Puppa Kids

Este un accesoriu de maternitate care va deveni rapid unul dintre elementele esențiale pentru o viitoare mamă. Perna pentru alăptare ajută mamele să mențină bebelușul într-o poziție corectă pe toată durata alăptării, la o înălțime ideală, astfel încat atașarea la sân să se realizeze în mod corect, prevenind durerile provocate de iritațiile ce pot apărea la nivelul mameloanelor.

Este folosită pentru a hrăni bebelușul

Pentru alăptare, această pernă este partenerul ideal. Îți întâmpină bebelușul confortabil și îl plasează la înălțimea perfectă pentru hrănire. Nu va fi nevoie să vă forțați nici brațele și nici spatele, ceea ce este un avantaj valoros atunci când știm că la începutul vieții sale, un nou-născut are nevoie de hrană de mai multe ori pe zi. Dacă vă hrăniți copilul cu biberonul, aceasta vă va permite să susțineți în mod corespunzător bebelușul.

Permite ca bebelușul să fie hrănit, să se odihnească sau să doarmă, iar mai târziu, când bebelușul mai crește își poate sprijini spatele și îl împiedică pe micuțul tău să se întoarcă înapoi.

Pernele pentru alăptare sunt umplute cu fibre naturale și garantează flexibilitate și moliciune pe toată durata utilizării lor. Acestea oferă un confort perfect și mai presus de toate, sunt complet silențioase.

Umplutura pernei de alăptare este confecționată în mod exclusiv din fibre care nu iși pierd în timp forma și compactitatea. Acest fapt garantează un suport eficient, stabil și sigur pentru bebeluș. De asemenea, reduce tensiunea din brațele, umerii și gâtul mamei în momentul alăptării, ajutand-o să stea în poziție verticală (în șezut) fără nici un efort.

Garantează o fixare fermă și sigură, adaptându-se cu usurință formelor oricărei femei și nu se va deforma, indiferent de câte ori va fi utilizată.Pe de altă parte, perna pentru alăptare reprezintă un produs versatil care poate fi utilizat în dezvoltarea abilităților psiho-motorii ale copilului, însoțindu-l în etapele de început ale dezvoltării sale.Alte modalități de utilizare:- 2 luni+: Un cuib confortabil;Dupa finalizarea alăptarii, perna devine un cuib confortabil unde bebelușul se poate relaxa, stând într-o poziție ușor ridicată, fapt ce reduce șansele apariței regurgitării.

- 6 luni+: Suportul optim pentru a învăța să meargă de-a bușilea;Perna susține trupul bebelușului în momentul în care acesta stă pe burtică, fapt ce îl ajută la întărirea musculaturii gâtului și spatelui, permițându-i, totodată, să exerseze abilitățile de coordonare și să-l pregătească pentru faza de trecere la mersul de-abusilea.- 9 luni+: Suport pentru "statul în șezut";

Perna ajută bebelușul să-și mentină echilibrul și să învete în mod gradual să stea în șezut fără ajutor în siguranță maximă și confort optim.

Și din moment ce credem că confortul și practicitatea pot rima și prin estetică, pernele disponibile pe site-ul puppa.ro pentru alăptare se găsesc în mai multe modele și culori, perfecte pentru orice gust. 

Este important să ai grijă de copilul tău, dar și de sănătatea ta. Cu acest accesoriu, viitoarele și noile mămici își vor putea alăpta bebelușii, bucurându-se pe deplin de aceste momente de bucurie fără dureri de brațe sau de spate.