Cauți pantofi ideali pentru ținute de birou? Află ce nu este indicat să porți

BUCURESTI - 22 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Viața cotidiană, jobul și toate sarcinile zilnice fac parte din traseul nostru extrem de aglomerat, căruia trebuie să-i facem față cu brio indiferent de ce se întâmplă. Cu siguranță în acest tumult zilnic, orice femeie își dorește să arate impecabil mai ales când discutăm despre ținuta de birou. Chiar dacă îți dorești să debordezi de rafinament, există câteva trucuri uzuale pe care le poți aplica în scopul de a nu te confrunta cu dureri insuportabile de picioare și, totuși, să arăți excepțional.

Pantofi - Mihai Ghețău Collection

Pantofi - Mihai Ghețău Collection

 Pantofii perfecți pun în evidență esența feminității. 

Mihai Ghețău Collection

Evită pantofii eleganți foarte înalți

Ai dreptul să alegi și totodată, ai dreptul să te simți bine. Aici este momentul când trebuie să fii pragmatică și să analizezi care sunt cele mai avantajoase ținute business. În funcție de acest criteriu, te vei ghida corespunzător pentru o alegere mai sobră sau mai relaxată, în fond, vestimentația prezintă modul în care te raportezi la companie și respectul pe care-l porți întregului colectiv dar și ție însăți.

Pantofii eleganți cu tocul foarte înalt nu sunt de bun augur atunci când discutăm despre o ținută de birou, având în vedere că timpul petrecut în acest tip de încălțări se estimează în jurul a 8-9 ore, ceea ce justifică un disconfort accentuat în a doua jumătate a zilei. Pantofii cu toc înalt sunt destul de ostentativi pentru o ținută de birou, fiind mai oportuni pentru ținutele de weekend, ieșirilor cu prietenii sau evenimentelor mai selecte.

Pe piață există o vastă gamă de pantofi cu toc mediu din care poți alege în funcție de preferințele tale. Însă, există un brand bine poziționat în această zonă, este vorba despre Mihai Ghețău Collecțion. Pe ghetau.ro orice reprezentantă a sexului frumos are deosebita plăcere să descopere ce înseamnă devotamentul pentru frumos, delicatețe, simplitate, dar și extravaganță. Așadar, nu ezita să dai un ochi și să descoperi perechea de pantofi cu toc mediu de care nu vei vrea să te dezlipești. De ce? Pentru că poți alege măsura standard, sau poți opta pentru o versiune exact pe dimensiunea picioarelor tale. Astfel vei putea compune cele mai deosebite ținute business și te vei putea simți în formă o zi întreagă.

Accesoriile metalice – ce e prea mult, strică!

Indiferent de stilul pe care-l abordăm în viața de zi cu zi, accesoriile metalice denotă o duritate aparte ce nu-și are locul într-o ținută de birou. Aceste detalii sunt de un real efect, însă nu în acest context. Este tratat la mod general faptul că, detaliile fine și stilul clasic mențin forma ideală a unei persoane echilibrate la locul de muncă. Fii inventivă, creatică și feminină. Învață să te joci cu detaliile rafinate și delicate care denotă eleganță și seriozitate nu vulgaritate.

Asemeni argumentelor relatate mai sus, Mihai Ghețău Collection te așteaptă cu noutăți și modele distincte, special realizate pentru doamnele și domnișoarele care apreciază esența feminității.

Descoperă chiar tu pe site-ul ghetau.ro ce înseamnă minuțiozitatea și delicatețea lucrului manual, fiecare pereche putând fi realizată în funcție de nevoile și dorințele proprii. Astfel, orice reprezentantă a sexului frumos își poate comunica propriul tipar, perechea ideală fiind gata în cel mai scurt timp.

Intră chiar acum pe ghetau.ro, lasă-te ghidată de propria intuiție și alege modelul perfect pentru tine!