Cauți un furnizor de încredere pentru salonul tău de frizerie? Ai accesat www.barber-store.ro?

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Dacă în viața de zi cu zi suntem obișnuiți să ducem la bun sfârșit fiecare sarcină în parte, pe cont propriu, în lumea afacerilor lucrurile deja diferă semnificativ. Prin urmare, este de la sine înțeles faptul că buna desfășurare a activității va depinde și de colaborările pe care le avem cu furnizorii, respectiv cu principalii clienți.

Barber Store - Lame de ras profesionale

Barber Store - Lame de ras profesionale

 Un bărbierit rapid, sigur și ușor necesită lame de ras de cea mai înaltă calitate!  

Barber Store

Atunci când vine vorba despre antreprenorii care activează în domeniul înfrumusețării și care au pus bazele unui salon de frizerie, aceștia trebuie să se asigure că le oferă propriilor clienți servicii de înaltă calitate. În acest sens, locația în sine trebuie să fie dotată corespunzător, cu echipamentele și mobilierul special, dar și cu produse profesionale frizerie.

Până la urmă, fiecare dintre noi apelează la serviciile de acest gen pentru un look desăvârșit, nu-i așa?

Ei bine, în rândurile ce urmează te sfătuim cum poți alege un furnizor de încredere pentru salonul tău de frizerie. Hai să vedem care sunt principalele criterii după care te poți ghida:

Gamă diversificată de produse

Cu siguranță, un magazin care cuprinde atât produse profesionale pentru îngrijirea părului, accesorii frizerie, cât și mobilier frizerie sau alte articole de profil pentru desfășurarea activităților din domeniu va câștiga teren în defavorea celor specializate doar pe o anumită gamă.

Un bun exemplu este magazinul online www.barber-store.ro, ale cărui rafturi virtuale cuprind esențialul de articole pentru orice salon.

Începând de la mașini de tuns profesionale , scaune frizerie, uscătoare de păr profesionale, produse barbă și mustață și până la foarfeci profesionale , pe barber-store.ro vei găsi exact ceea ce ai nevoie, fără a mai pierde timp prin magazinele de profil fizice sau pe alte site-uri web.

Un număr însemnat de branduri de renume

Te bucuri de experiență în domeniul înfrumusețării? Atunci, în mod cert, te-ai obișnuit cu articolele unui anumit brand. Ei bine, atunci când îți completezi stocul de produse profesionale frizerie, cel mai bine este să ai de unde alege, dintre ofertele mai multor branduri de profil.

Și din acest punct de vedere barber-store.ro excelează, colaborând, la rândul său, cu un portofoliu impresionant de branduri consacrate în domeniu, precum: NishMan, Renee Blanche, The Sahve Factory, Euromax, Elegance, Uppercut Deluxe, DapperDan, Andis, Wahl sau BaByliss.

Profesionalism la prețuri avantajoase

Cu toate că, din prisma gradului de calitate, ne așteptăm să plătim tarife cât mai înalte, barber-store.ro reușește de fiecare dată să asigure un raport avantajos între profesionalism și tarifele practicate, ceea ce este, fără doar și poate, un punct forte.

De asemenea, acest magazin online oferă constant reduceri de preț la diverse articole, astfel încât salonul tău de frizerie să poată beneficia de produsele profesionale necesare la tarife promoționale.

Maleabilitate

Dacă majoritatea magazinelor similare solicită un minim de comandă, barber-store.ro este extrem de maleabil în raport cu solicitările și nevoile clienților săi, fără a le restrânge opțiunile.

Astfel, indiferent de valoarea articolelor dorite, poți comanda direct de pe site, fără a te îngrijora că trebuie să atingi o anumită sumă.

Te-ai convins că www.barber-store.ro este furnizorul ideal pentru afacerea ta? Atunci profită chiar acum de reduceri de preț la zeci de produse!