Ce beneficii NU putem obține de la un stilou normal, de duzină?

BUCURESTI - 20 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Deși tehnologia ne ușurează în permanență viața, prin numeroasele resurse performante pe care le utilizăm, există un obiect clasic care se dovedește în continuare util în activitățile noastre de zi cu zi. Astfel, fie că trebuie să facem diverse însemnări la locul de muncă, fie că urmează să semnăm o serie de documente sau, pur și simplu, scrisul de mână este un obicei la care nu putem renunța cu ușurință, stiloul își face simțită prezența.

 Instrumentele de scris croiesc legături strânse între posesor și amintiri, între trecut și prezent, între semnificativ și insignifiant.  

Peonari

Totuși, pentru ce fel de stilou optăm? Spre deosebire de anii din urmă, în care pe piață nu erau disponibile prea multe opțiuni din care să alegem varianta cea mai potrivită, în prezent, instrumentele de scris cu peniță pot fi împărțite în două categorii principale: stilourile normale, de duzină și stilourile de lux

Pentru a vă ușura alegerea, dar și pentru a vă ajuta să identificați mai ușor avantajele pe care vi le oferă un stilou de lux, am pregătit în continuare o listă cu principalele întrebuințări pe care un stilou de duzină NU le prezintă: 

Un stilou de duzină nu se bucură de o durată de viață îndelungată 

Fiind realizate din materiale cu o calitate îndoielnică, dar și printr-un proces de producție în serie, stilourile normale nu dispun de același nivel de rezistență asemenea variantelor de lux. 

În schimb, cumpărarea unui stilou de lux reprezintă o reală investiție, fiind extrem de durabil, mai ales dacă ne raportăm la modelele unor branduri renumite în domeniu, așa cum este gama de stilouri POENARI, confecționate manual din lemn.  

Un stilou de duzină nu poate fi oferit cadou unei persoane importante 

Atunci când se apropie aniversarea unei persoane dragi și rămânem în pană de idei cu privire la cadoul perfect pentru aceasta, un stilou de lux reușește de fiecare dată să ne scoată din încurcătură, fiind un dar ideal. Spre exemplu, stilourile din lemn disponibile pe poenari.ro ne ajută și în cazul în care sărbătoriții nu ne sunt foarte apropiați, însă colaborăm frecvent și trebuie să selectăm un cadou care păstrează natura unei relații profesionale. 

Pe de altă parte, stilourile de duzină nu vor fi niciodată potrivite pentru a fi dăruite la o ocazie specială, indiferent de situație. 

Un stilou de duzină nu poate fi considerat un accesoriu rafinat în mediul de afaceri 

Așa cum bine știm deja, șefii de stat, personalitățile ilustre și oamenii de afaceri au în permanență un stilou propriu, pregătit pentru a semna diverse documente oficiale. Cu siguranță, niciunul dintre aceștia nu va opta pentru un instrument de scris de duzină, care îi poate pune în dificultate dacă nu mai funcționează. 

Fără îndoială, stilourile de lux pot fi considerate cele mai rafinate accesorii ale antreprenorilor.  POENARI , brandul românesc de care am amintit anterior, confecționează manual instrumente de scris unice, care au fost utilizate de personalități notabile din istorie, precum sunt: Președintele Klaus Iohannis, Președintele Donald Trump, Prințul Charles sau Sfințenia Sa Papa Francisc. 

Așadar, dacă luăm în calcul toate aspectele de mai sus, în mod cert, ajungem la concluzia că un stilou de lux merită toată atenția noastră, oricare ar fi contextul. Spre a alege un astfel de instrument de scris elegant, site-ul Poenari.ro vine în întâmpinarea noastră cu modele deosebite, realizate din lemn, dar și din metale prețioase. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/ce-beneficii-nu-putem-obtine-de-la-un-stilou-normal-de-duzina