Ce cadouri le putem oferi prietenilor „workaholici”?

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu siguranță, fiecare dintre noi are acel prieten dependent de muncă, care își rezumă întreaga existență la task-urile profesionale. Ei bine, să iubești ceea ce faci și să mergi la job cu plăcere este mai mult decât recomandat, însă, în anumite cazuri, problema apare atunci când unele persoane nu reușesc să își separe activitatea profesională de viața personală.

Instrument de scris Poenari

Instrument de scris Poenari

 Prin tine prietenul workaholic va avea un motiv în plus să-și valorifice personalitatea prin intermediul unui instrument de scris Poenari.  

Poenari

Indiferent de situație, prietenia este o legătură care se bazează pe extrem de mulți factori, sens în care, ori de câte ori dorim să le oferim un cadou cu adevărat inspirat acelor prieteni workaholici, un stilou de lux este ideea potrivită. Iată de ce: 

Stiloul de lux este un cadou unisex 

Printre cele mai importante atuuri ale acestor instrumente de scris  (cum sunt, de exemplu, modelele de stilouri confecționate din lemn, disponibile pe site-ul Poenari .ro) se numără faptul că îi vor aduce un plus de eleganță atât unei reprezentante a sexului frumos, cât și unei persoane de sex masculin. 

Bineînțeles, dacă dorim să nuanțăm feminitatea sau masculinitatea cadoului, tot POENARI, brandul românesc de care am amintit mai sus, ne oferă această posibilitate, din prisma dimensiunii stilourilor, dar și în ceea ce ține de culoarea acestora.  

Începând de la instrumentele de scris de dimensiuni mai mari, ideale pentru bărbați și până la cele reduse ca mărime, potrivite pentru femei, respectiv de la modelele în culori deschise, precum sunt roz, lila sau roșu și până la cele cu o nuanță masculină, așa ca albastru intens, maro sau negru, pe Poenari.ro dispunem de o gamă diversificată de stilouri de lux, astfel încât să alegem varianta dorită. 

Stiloul de lux este accesoriul perfect pentru antreprenorii pasionați 

După cum ne arată și practica, șefii de stat sau oamenii de afaceri recunoscuți la nivel mondial nu pleacă niciodată la o întâlnire importantă fără propriul instrument de scris. Acest aspect subliniază faptul că, în mediul profesional, stiloul de lux reflectă pasiunea, ambiția și determinarea, devenind îndeosebi un accesoriu și, mai apoi, un obiect practic. 

Stiloul de lux se remarcă printr-o durată de viață îndelungată 

O persoană dependentă de muncă va aprecia întotdeauna un cadou înalt calitativ, care își păstrează trăsăturile de-a lungul timpului. Această definiție caracterizează la perfecție stilourile de lux, care, spre deosebire de instrumentele de scris disponibile în comerț, nu se depreciază și nici nu își pierd din proprietăți cu ușurință. 

Mai mult decât atât, unii consideră că aceste produse pot fi încadrate în categoria obiectelor de colecție, dat fiind faptul că rezistă până la zeci de ani și pot fi transmise din generație în generație. 

Așadar, în cazul în care se apropie aniversarea unui prieten care își iubește meseria mai mult decât orice altceva și ești în pană de idei, mizează pe magia din spatele mecanismului complex al unui stilou de lux. 

Astfel cum am menționat și în rândurile de mai sus, brandul POENARI este lider pe piața românească, oferindu-le celor interesați o colecție variată de instrumente de scris rafinate, realizate manual din lemn și din metale prețioase. Accesează Poenari.ro și selectează, în funcție de propriile preferințe, varianta de stilou dorită, care, fără îndoială, se va dovedi cadoul perfect pentru orice workaholic! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/ce-cadouri-le-putem-oferi-prietenilor-workaholici