Ce NU luăm în calcul atunci când cumpărăm covoarele pentru acasă?

BUCURESTI - 6 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Dacă este un lucru cert cu privire la noțiunea de acasă, cu siguranță este vorba despre faptul că propria locuință trebuie să ne ofere cel mai înalt nivel de confort posibil. De asemenea, este necesar ca aceasta să ne reflecte în totalitate personalitatea și să ne invite la relaxare absolută în orice moment.

 Alegând covorul ideal necesităților tale, alegi modul în care te vei simți o lungă perioadă de timp.  

Vreau Covor

Există multe aspecte care ne influențează confortul de acasă, printre care un loc deosebit de relevant îl ocupă și covoarele. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor au tendința de a omite cele mai importante criterii legate de alegerea covoarelor potrivite, ori de câte ori trebuie să ia o asemenea decizie. Despre ce este vorba aflăm în continuare: 

Prezența unui animal de companie 

Este perfect adevărat faptul că animalele de companie ne fac viața cu mult mai frumoasă și că ne aduc o schimbare în bine. Totuși, practica ne arată și că prezența acestora într-o casă nu coincide cu un design inspirat din revistele de specialitate. 

De ce? Ei bine, periodic, animalele de companie își schimbă blana, ceea ce înseamnă că nu orice model de covor este potrivit în cadrul încăperilor în care necuvântătoarele au acces.  

Spre exemplu, covoarele deschise la culoare nu sunt niciodată o idee bună atunci când avem pisici sau câini, iar dacă blănița acestora este, la rândul său, deschisă ca tonalitate, ar trebui să evităm cu desăvârșire covoarele în nuanțe intense. Totodată, nici modelele cu firul lung nu ne sunt de mare folos, deoarece va fi extrem de dificil să le curățăm corect. 

O familie numeroasă 

Cu toții visăm la un design spectaculos, cu inspirații moderne și cât mai luxoase. Pe de altă parte, în cazul în care avem o familie numeroasă, recomandat ar fi să ținem cont și de timpul pe care urmează să îl petrecem menținând curățenia și ordinea în locuință. 

De obicei, atunci când copiii sunt mici, este recomandat să optăm pentru covoare cu firul cât mai scurt, intens colorate, astfel încât să ne ușurăm sarcinile ulterior. 

Specificul fiecărei încăperi în parte 

Este acea încăpere predispusă la umiditate? Cât de intens este traficul din cameră? Toate acestea detalii se dovedesc extrem de relevante atunci când alegem covoarele, întrucât în cele mai circulate încăperi din locuință este indicat să optăm pentru materiale rezistente în fața petelor, ce fac față cu succes umezelii. 

Dimensiunea camerelor 

În procesul de selecție a covoarelor potrivite pentru acasă, dimensiunea camerelor este esențială. În general, oamenii au tendința de a aproxima spațiul disponibil, fără să efectueze și o măsurătoare precisă. Astfel, rezultatul final nu este întotdeauna mulțumitor, mai ales dacă ne gândim la faptul că majoritatea covoarelor vin în dimensiuni standard.  

Bineînțeles, depinde și de furnizor. Un bun exemplu este magazinul online VreauCovor.ro, care le oferă clienților săi posibilitatea de a surfila anumite tipuri de covoare, în funcție de dimensiunile dorite. 

Așadar, în situația în care ne amenajăm sau ne redecorăm locuința, nu trebuie să uităm de aspectele prezentate în rândurile anterioare pentru a ne bucura din plin de confort.  

Rafturile virtuale ale magazinului online de care am amintit mai sus, VreauCovor.ro, sunt întotdeauna pregătite cu o gamă diversificată de covoare de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, în așa fel încât să putem face cea mai bună alegere pentru casa noastră.